Tee head ja osale 6. mail Wings For Life ühisjooksul Nõmme Spordibaasis koos Kelly Sildaruga!

Wings For Life World Run ürituse eesmärk on koguda raha seljaaju vigastuste uurimiseks ning ravivõimaluste leidmiseks – äpiga saab kaasa joosta kõikjal.

Kevadel viiendat korda toimuv Wings For Life World Run on heategevuslik jooks, mille idee on selles, et jooksjad üle maailma alustavad 6. mail maailma erinevates paikades ühel ajal jooksu ning teevad seda nende nimel, kes ise joosta ei saa.
Eestis toimub äpi ühisjooks algusega kell 13:00 Nõmme Spordibaasis. Tunni jooksul kogunetakse, tehakse end üheskoos soojaks ning 14:00 antakse ülemaailmne start. Pool tundi peale seda hakkab äpi teel osalejaid taga ajama virtuaalne püüdja-auto, mis tõstab aeglaselt kiirust. Võistlus on osaleja jaoks läbi siis, kui see virtuaalne liikuv finišijoon ehk püüdja-auto on möödunud. Lisaks kõigile teistele huvilistele on stardis ka Kelly Sildaru ning Liis Velsker!
Oluline on kaasa võtta nutiseade, kuhu on alla laetud Wings For Life World Run äpp, mis on saadaval nii iOS kui ka Android kasutajatele. Äpiga osalemiseks tuleb tuleb teha 10 euro suurune annetus ning registreerida end äpis App Run Tallinn jooksule.
Pole vahet, kas oled sportlane või harrastaja – osalema on oodatud kõik. Juhul, kui sa Nõmmele kaasa jooksma ei jõua, siis äpiga on see võimalik kõikjal. Lihtsalt tee annetus ja vali äpis individuaalne jooks.
Wings For Life fond
Kogu tulu annetatakse seljaaju vigastuste ravivõimaluste edendamiseks Wings For Life fondile. Alates 2004. aastast on fond rahastanud teadusprojekte ja kliinilisi teste üle maailma. Olgugi, et ravi pole veel leitud, on suuri samme sinnapoole juba tehtud – Wings For Life World Run jooksuga on kogutud üle 7 miljoni euro, mis aitab teadlastel selle eesmärgi suunas edasi töötada.
Pane ennast kirja äpis või kodulehel wingsforlifeworldrun.com.
Jookseme nende eest, kes seda ise teha ei saa!
Tekst: Katherine Liimets
Fotod: Romann Neimann / Andrei Ozdoba