Avasta uus reketiga sport

Padel

Kui soovid parandada oma koordinatsiooni, reaktsiooni ja olla füüsiliselt aktiivne, siis proovi reketisporti, mis on hea võimalus sportliku vormi parandamiseks ning loomulikult ka enesearenguks. Seekord ei räägi me klassikalisest reketispordist tennise näol, vaid hoopis padelist.

Padel on üle terve maailma järjest kiiremini tuntust koguv reketispordiala, mida alates 2017. aasta sügisest saab mängida ka Rocca al Mare Padelikeskuses. Tegu on lihtsa ja meeleoluka alaga. Võib öelda, et padel on segu kahest populaarsest reketispordist, tennisest ja squashist. See on universaalne spordiala, mis sobib igas vanuses ja füüsilises vormis liikumishuvilisele inimesele.

Padelimäng on ideaalne rutiinseks trenniks, aga ka mõnus vahepala teiste spordiala harrastajatele ning isegi professionaalidele. Näiteks on ala austajaks ka Rootsi jalgpallilegend Zlatan Ibrahimovic, kes avastas enda jaoks padeli sel kevadel.

Padel

Mängu ilu ja võlu

Padelile lisavad eripära väljakut ümbritsevad seinad, mis sunnivad mängijat vastase ülekavaldamiseks ruumiliselt mõtlema.

Tennisest eristub padel lihtsuse, mängulisuse ja sotsiaalse aspekti poolest, kuna padelit mängitakse ainult paarismänguna ehk neljakesi, mis on ideaalne võimalus sõbrad või pere punti haarata ja sportima minna.

Mänguplats on tenniseväljakust väiksem ja ümbritsevad seinad teevad mängu küll aeglasemaks, kuid omakorda lõbusamaks. Lisaks on padelireket tennisereketist tunduvalt lühem, jämedam ning ilma keelteta, mistõttu on reketi valdamine lihtne.

Tule Padelikeskusesse

Rocca al Mare Padelikeskuses ootab ees neli rahvusvahelistele standarditele vastavat väljakut, millest üks on sinise ja kolm roosa väljakukattega. Väljakute keskelt leiab hubase ühisala, kus mängijad saavad mängu eel ja pärast koos aega veeta ja muljeid vahetada.

Lisaväärtusena on mängijatel võimalus kasutada padelikeskuses asuvat venitusala ja spinningurattaid, ikka selleks, et end enne mängu soojendada ja pärast venitusharjutusi teha.

Padel

Kõik on oodatud

Padelikeskusesse on oodatud mängijad igas vanuses, kaasa arvatud lapsed. Mänguks vajaliku varustuse saab rentida kohapealt ning neile, kes soovivad endale oma varustust soetada, on selleks parim võimalus samas majas asuv Sportlandi pood.

Mänguga tutvumiseks ei ole vaja muud kui sportlikku riietus ja olemasolu korral, kas tenniseid või hea mustriga jalanõusid. Hea jalats tagab parema pidamise padeliväljaku kunstmuru kattel, mida katab õrn liivakiht.

Tule ja proovi järele, sest padeliväljakul saab mängu nautida ja punktide peale mängida juba esimesel korral.

Padeliakadeemia

Sügisest alustab tööd Eesti Padeliakadeemia, mis pakub nii lastele, kui ka täiskasvanutele professionaalset padeliõpet.

Padel

Treeningud lastele

Esmaspäevast reedeni 15.00-18.00ja pühapäeva pärastlõunal.

Treeningud täiskasvanutele

Ttööpäeva hommikuti ja õhtuti alates kell 18.00.

Lisaks on võimalik broneerida aega eratreeninguteks, et mäng kiiresti selgeks saada. Registreeri treeningutele www.padeliakadeemia.ee.

Rocca al Mare Padelikeskuse kontaktid

Haabersti 5, 13516 Tallinn

Facebook: facebook.com/padelikeskus/

Veeb: padeliklubi.ee

E-mail: info@padeliklubi.ee