Golden Club – sinu fitnessklubi

Golden Club

Golden Club on kaasaegne ja stiilne fitnessklubi inimesele, kes väärtustab tervislikke eluviise, kehalist aktiivsust, soovib leida aega iseendale ja enda heaolu loomisele.

Kui hindad kvaliteeti, professionaalseid treeningseadmeid, sõbralikku klienditeenindust ja võimalust personaaltreeneri abil iseseisvad treeningud uuele tasemele viia, siis on Golden Club koht, kus sügisel oma treeninguid alustada või taas jätkata.

Golden Club’is ootavad ees avarad ja parima treeningsisustusega jõusaalid, erinevad võimalused funktsionaaltreeningute läbiviimiseks ja ruumikad rühmatreeningute saalid. Klubides leiab eest toetavad treenerid, kes aitavad läbi viia jõusaali- ja personaaltreeninguid. Lisaks suurepärastele sportimisvõimalustele on klubides hubased ja mugavad riietusruumid.

Golden Club

Sügisele vastu kolme klubiga

Alates käesolevast sügisest on Golden Club klubisid kokku kolm, millest esimene, mis on ühtlasi Golden Club’i kvaliteedimärk, avati viisaastat tagasi Tondil, Tere Tennisekeskuses. Teine klubi startis sel kevadel Rotermanni kvartalis ning kõige värskem on septembris avatud klubi Viimsis uhiuues Karulaugu Spordikeskuses.

Eri linnaosades paiknevad klubid moodustavad läbi linna treeningteljena kulgeva Golden Club’i keti, mis annab kõigile trennihuvilistele võimaluse endale lähim trennipaik leida.

Klubi liikmel on võimalus treenida, kas ühes endale meelepärases Golden Club’is või soetada ühispakett, mis võimaldab paralleelselt kasutada kõiki kolme klubi Tondil, kesklinnas ja Viimsis.

Kui hindad personaalsust

Golden Club’i puhul on kvaliteedi kõrval teiseks oluliseks märksõnaks personaalsus. Sõbralikku ja individuaalset lähenemist saab tunda nii klienditeeninduses kui treeningutel. Rühmatreeningutes käimine on tõeline nauding, sest rühmatreeningus saab osaleda maksimaalselt 12 inimest, mis annab treenerile võimaluse igaüht jälgida ning sooritust parandada, et treening oleks tõesti efektiivne ning ei tekiks vigastuseohtu.

Golden Club’i klubides ei ole probleeme ülerahvastatusega, mis tähendab, et kui näpistad tunnikese oma päevast treeninguteks, saad trenni teha teha maksimaalselt, ilma et peaks ootama treeningseadet või vabanevat kohta rühmatreeningus.

Golden Club

Lastega trenni

Colden Club on hoolitsenud selle eest, et saaksid trennis käia muretult ka laste kõrvalt. Väiksematele põnnidele on kõigis kolmes klubis mängutoad, kus lastega tegelevad toredad ja rõõmsameelsed hoidjad. Suuremaid lapsi ootab nii Tere Tennisekeskuses kui ka Karulaugu Spordikeskuses lai valik erinevaid klubisid koos lastetreeningutega, mis annavad vanemale võimaluse ühildada enda treeningud lapse omadega.

Lifestyle pakett

Sel sügisel pakub Golden Club oma uutele ja olemasolevatele klientidele Lifestyle paketti, mis võimaldab treenida klubi lahtiolekuaegadel nii jõusaalis kui ka rühmatreeningutes. Paketi osaks on kohtumine personaaltreeneriga, viis ühekordset tasuta pääset koos sõbraga treenimiseks, üks kuu puhkust ning mängutoa tasuta kasutamise õigus.

Treeningplaani on lisandumas mitmeid põnevaid treeninguid – liikumise arendamiseks Mobility, naiselik BalleTone ning intensiivsemad funktsionaaltreeningud Interval T ja Raju. Et parimatel pakkumistel silm peal hoida, külasta kindlasti Golden Clubi kodulehte www.goldenclub.ee.

Fitnessklubi Golden Club & Tere Tennisekeskus

Sõjakooli 10, Tallinn
Tel.    687 82 92
GSM 53 048 038
fitness@goldenclub.ee

Golden Club Rotermanni

Rotermanni 5, Tallinn
Tel. 682 77 00
fitness@goldenclub.ee

Golden Club / Karulaugu Spordikeskus

Karulaugu 13
fitness@goldenclub.ee

goldenclub.ee