Nutikella nutikad funktsioonid motiveerivad rohkem pingutama

Nutikella nutikad funktsioonid motiveerivad rohkem pingutama

Hea tervis on meie elu aluseks, seepärast on oluline püsida füüsiliselt aktiivne. Küll aga nõuab sportimine pingutust, mis ei ole alati kõigile meelepärane. Tänapäeva tehnoloogia on aga andnud meile võimaluse hoida silm peal oma tulemustel ning muul olulisel, mis motiveerivad meid rohkem pingutama ning kiiremini saavutama oma ihaldatud tulemusi – loe lähemalt, kuidas erinevad nutikella funktsioonid ja rakendused seda teha aitavad.

Läbitud vahemaa

Kindlasti oled mõnikord tundnud, et hommikujooksu tehes või siis pikki distantse jalutades tahaks teada, kui palju vahemaad läbitud on ning kas isiklik eesmärk on juba täidetud. Nutikell suudab lugeda kilomeetreid teekonna algusest lõpuni. See aitab Sul paremini hoida silma peal oma tulemustel, püüelda paremini oma eesmärkide poole või lihtsalt tunda uhkust oma tulemuste üle. Selleks peaks nutikell kasutama Sinu asukohta läbi GPSi, millele peaksid Sa nutikella sätestades loa andma.

Sammulugeja

Lisaks sportimisele on heaks kalorite põletajaks kõndimine. Kindlasti oled kuulnud, et soovituslik oleks teha iga päev vähemalt 10 000 sammu, sest füüsiline aktiivsus aitab hoida meie vereringet normaalsena ning ka tugevdada meie immuunsussüsteemi. Sammulugeja aitab Sul olla alati teadlik, kui palju samme päeva jooksul läbitud on, et saaksid alati jõuda oma eesmärkideni ning püsida hea tervise juures.

Pulsimõõtja

Mida madalam pulss, seda tervem oled. Pulsi kiirust mõjutavad trenn, kohv, energiajoogid, stress, haigused ja muud. Seda alandavad aga lõõgastumine, ravimid ja füüsiline aktiivsus, mis küll treeningu ajal pulssi tõstab, kuid tagab rahulikus seisundis madala näidu. Normaalne pulss peaks olema 60-100 lööki minutis, kuid mida madalam, seda parem. Nutikell aitabki läbi pulsimõõtja funktsiooni hoida silma peal oma pulsil nii treeningul kui ka vabal ajal, et veenduda oma keha heaolus. See paneb meid rohkem pingutama ja vaeva nägema oma eluviisi ja harjumustega, et saavutada madal ja rahulik pulss ja olemine.

Kalorite põletamine

Sportides on üheks olulisemaks tulemuste mõõdikuks kalorite kulutamine – mida rohkem on kaotatud kaloreid, seda efektiivsem oli trenn. Nutikella rakendused võimaldavad Sul mõõta treeningu ajal kaotatud kalorite hulka ning pidada isegi päevikut oma kaalulangetamise protsessist. See motiveerib Sind rohkem treeningute ajal pingutama, et saavutada hea füüsiline vorm.

Unemonitor

Hea uni on meie elukvaliteedi aluseks, seetõttu peaksime tähelepanu pöörama sellele, et saaksime igal ööl magatud vähemalt 8 tundi. Unemonitor suudab jälgida, millal Sa jäid magama, millal ärkasid ning isegi seda, millal nägid unenägusid – seda kõike läbi Sinu pulsi. Une jälgimine aitab Sul veenduda, et saaksid igapäevaselt kätte piisavalt und, et olla iga päev maksimaalselt produktiivne ja energiline, et minna vastu oma uutele üleskutsetele. See on aluseks heale aja planeerimisele ja elukorraldusele, et saaksid alati olla välja puhanud.

Muusika otse kellast

Paljud meist ei eelistavad treeningute ajal kuulata muusikat – see aitab paremini keskenduda oma lemmiklauludele, mis muudab kogu treeningu tunduvalt lihtsamaks. Kui nutikellal on piisavalt mälu ja võimekust, on võimalik oma lemmikud muusikapalad tõmmata kellale või isegi soetada sinna Spotify äpp. Selleks ühenda Bluetoothi abil kell ja oma juhtmevabad kõrvaklapid ning naudi täisväärtuslikku treeningut koheselt.

Tulemuste jälgimine vastavalt spordialale

Mitmed kellad suudavad jälgida kaloreid ning muid tulemusi vastavalt spordialale – jooksmine, ujumine, sõudmine, kõndimine, jooga, jooksulindil jooksmine, jalgrattaga sõitmine, tantsimine ja paljud teised. Nutikell oskab arvutada kaotatud kaloreid vastavalt spordialale, mis teeb tulemuste mõõtmise kordades täpsemaks. Lisaks  ei pea Sa veesporti tehes kella pärast muretsema, sest kell on veekindel.

Ole maailmaga kursis isegi sportides

Nutikelli on võimalik ühendada oma nutitelefoniga läbi Bluetoothi – nii saad jälgida oma telefoni teateid ka kellas. Kaasaegsemad kellad võimaldavad isegi läbi selle võtta vastu kõnesid ning rääkida läbi juhtmevabade kõrvaklappide või läbi kella, milles on sisseehitatud mikrofon ja kõlar. Nii ei jää Sa kunagi ilma ühestki uudisest või sündmusest ning saad iga hetk olla maailmaga kursis ka siis, kui oled parasjagu sportimas.

Nutikellad on nutikad lahendused igale spordisõbrale, mis motiveerivad meid aina enam pingutama. Kui oled otsimas sobilikku kella, tutvu lähemalt nutikellade ja nutivõrude valikuga Kaup24 veebipoes.

Sisuturundus