Eesti parimad tantsutüdrukud on uueks hooajaks rohkem valmis kui kunagi varem

TalTech Cheerleaders

Juba sel pühapäeval, 30. augustil, toimuvad TalTech Spordihoones Tallinna Tehnikaülikooli tantsutüdrukute 14. hooaja katsed, kus komplekteeritakse kolm esindustiimi. Osalema on oodatud kõik huvilised ja aktiivsed noored, kellele meeldivad uued väljakutsed ja suured esinemised.

Pühapäeva keskpäeval toimuval Showtantsu audition’il on võimalik pääseda Show I gruppi, mis on nii esindus- kui võistlustiim, kelle eesmärgiks on tuleval suvel sõita Itaaliasse Euroopa meistrivõistlustele Cheer HipHop kategoorias end juba teistkordselt proovile panema. Kui aga akrobaatika ja inimeste lennutamine kõrgustesse pakub rohkem huvi, leiab paar tundi hiljem aset ka Cheerleadingu audition, kust on võimalik pääseda Cheer Coed segatiimi või Cheer All Girl tüdrukute tiimi. Cheer Coed rühm on show- ja võistlustiim, kes treenib samuti juba teistkordselt kevadel toimuvateks maailmameistrivõistlusteks Floridas, USA-s. Sinna on oodatud kandideerima nii neiud kui noormehed.

TalTech Cheerleaders

Esmakordselt avatav Cheer All Girl grupp plaanib aga läbi Eesti meistrivõistluste kvalifitseeruda samuti Veronas toimuvatele Euroopa meistrivõistlustele All Girl tiimide kategoorias.

Kui aga pühapäeval katsetele ei jõua, on võimalik tulla juba algaval nädalal 31.08-06.09 teiste rühmade proovinädalale ja liituda seeläbi kas Show II, Järelkasvu või hoopiski lasterühmadega, kus samuti hoitakse

kandidaatidel silm peal, et valida välja rühma tasemele vastavad liikmed. Igal rühmal on oma tiimiliikmete piirarv, üle mille inimesi saali rohkem ei mahu, kuid sellele vaatamata väärtustavad kohtunikud nii proovinädala kui ka audition’i puhul kandidaatide siirast huvi, motivatsiooni ja ambitsiooni, mis võib üle kaaluda hea painduvuse ja oskusliku trikitamise, seega proovima tasub tulla igal juhul.

TalTech Cheerleadersite kohta rohkem infot leiad siit.

Audition’i info ja registreerimine asub siin.

Vaata videot.

Allikas: MTÜ Cheer Estonia

Fotod: Iti-Pätrik Järve