Juhtmevabad kõrvaklapid jooksmiseks: millised valida?

Juhtmevabad kõrvaklapid jooksmiseks

Üha enam kasutavad jooksjad kõrvaklappe, et lahti saada häirivatest mõtetest ning keskenduda jooksule. Kõrvaklappidest tulev muusika aitab jooksja jõudlust tõsta ning hoida meelt positiivsena.

Siiski võib vahepeal tunduda jube tüütu enne jooksu alustamist sassi läinud juhtmete lahti harutamine, samuti võib segada juhtmete rippumine. Lahenduseks on juhtmevabad kõrvaklapid, mis on imekergelt Bluetoothiga ühendatavad.

Juhtmevabade kõrvaklappide eelised

Juhtmevabad kõrvaklapid on väga mugav igapäevane nutiseade, mis võimaldab hõlpsasti muusikat kuulata või juhtmevabalt kõnesid teha. Juhtmevabad kõrvaklapid suudavad pakkuda palju enamat, kui tavalised juhtmega klapid, kuid kõik nende funktsioonid pole veel väga hästi tuntud.

Näiteks kui keegi helistab teile jooksmise ajal, saate ilma vaevata kõne vastu võtta, kuna klappidesse on sisseehitatud mikrofon. Lisaks on juhtmevabadel kõrvaklappidel erinevad juhtnupud, mis võimaldavad lugu vahetada ja heli reguleerida. Kuigi heli kantakse üle läbi õhu, on kvaliteet siiski väga hea.

Leia enda jaoks parimad juhtmevaba kõrvaklapid siit!

Enamasti tuleb juhtmevabade kõrvaklappidega kaasa pisike karp, kus on võimalik kõrvaklappe laadida. Nimelt on kõrvaklappides väike aku, mille tühjenemiseni võib kuluda mitu tundi. Laadimine käib kiirelt – olenevalt mudelist laeb karp kõrvaklapid täis 15 minuti kuni 2 tunniga.

Millised on parimad juhtmevabad kõrvaklapid?

Parimad kõrvaklapid jooksmiseks peaksid aitama teie jõudlust suurendada ja hoida meelt hõivatuna. Klapid peaksid korralikult kõrvas püsima, hoolimata sellest, kui aktiivne teie treening on. Samuti on oluline, et kõrvaklapid peaksid vastu liigsele niiskusele ja vihmale.

Kindlasti ei pea kõrvaklapid olema tohutult kallid. Leidub ka mitmeid odavaid variante, mis on vägagi kvaliteetsed ja sobivad nii jooksmiseks kui ka igapäeva toimetusteks.

Jagame teiega kolme erinevat varianti juhtmevabu kõrvaklappidest, mis on vallutanud paljude inimeste südamed.

JBL Tune 120 TWS

JBL Tune 120 TWS kõrvaklapid on ergonoomilise kuju poolest ideaalsed jooksmiseks ning teisteks treeninguteks. Klapid püsivad kenasti kõrvas ning neid on mugav kanda probleemideta pikema ajaperioodi jooksul. JBL kõrvaklappe on võimalik kasutada kuni neli tundi järjest. Pärast kasutamist saab panna need paariks tunniks laadimiskarpi laadima.

JBL Pure Bass tehnoloogia tagab klappidele võimsa heli, millega saate kuulata oma lemmik artistide loomingut maksimaalsel helitugevusel, ilma et bass seda moonutaks.

Jooksmise ajal on võimalik kasutada käed-vabad kõnede funktsiooni ning rakendusi Siri ja Google Now, olenevalt teie telefonist, millega klapid ühenduses on.

Olete kõrvaklappide otsingul? Kvaliteetsed ja erinevate stiilidega bluetooth kõrvaklapid leiate Kaup24 veebipoest!

Sony Bluetooth WF-100XM3

Sony juhtmevabad kõrvaklapid on suurepärane valik inimestele, kellel on jooksurada tiheda liiklusega tänavate läheduses. Kõrgetasemelise mürasummutusega pole kuulda teisi inimesi, autosid ega muid segavaid faktoreid ning kõrvu jõuab vaid kõige kvaliteetsem ja selgem heli.

Huvitav funktsioon on see, et kõrvaklapid suudavad ise automaatselt tuvastada inimese liikumise ning selle järgi kohandada heliseaded vastavalt situatsioonile. Kõrvaklappide puutetundlikult pinnalt saab muuta nii helitugevust kui ka käivitada Google Assistanti, Sirit või Amazon Alexat.

Kõrvaklappide aku kestvus on kuni 6 tundi, millele laadimiskarp lisab veel 18 tundi. Magnetiline laadimiskarp teeb klappide karpi asetamise lihtsamaks.

Huawei FreeBuds 3

Huawei FreeBuds 3 kõrvaklappidel on tavapärasest erinev kuju, mis aitab neil paremini kõrvas püsida. Sarnaselt Sony kõrvaklappidele on ka neil klappidel olemas aktiivne mürasummutus, mis summutab segavad hääled ning laseb nautida selget ja kvaliteetset heli. Teie tulevased telefonikõned tunduvad nagu näost näkku vestlused.

Täislaetud laadimiskarp võimaldab kõrvaklappe laadida umbes 4 korda. Loodusest inspireeritud ümar kõrvaklappide laadimiskarp on kvaliteetne, ilus ja kompaktne, et seda taskus, kotis või mujal hoida.

Leia endale parimad kõrvaklapid Kaup24 veebipoest!

Kõnede ajal blokeerivad kõrvaklappide mikrofonid taustamüra, seal hulgas segava tuule – seega saate vajalikke vestlusi läbi viia ka joostes, ilma et üht osapoolt kuulda poleks.

Androididele mõeldud nutirakenduse kaudu saab mürasummutust ise reguleerida ning vajaduse korral ka täiesti välja lülitada.

Erinevate toimingute tegemine käib nagu ikka kõrvaklappide pealt, ehk muusika esitamiseks või vahetamiseks tuleb teha topeltpuudutus paremale klapile ning mürasummutuse sisse/välja lülitamiseks vasakule klapile.

Juhtmevabad kõrvaklapid – jah või ei?

Kõrvaklappide juhtmed lähevad pidevalt sassi? Sportides jäävad need igale poole ette? Lahenduseks on juhtmevabad kõrvaklapid, mida on ülimugav kasutada.

Juhtmevabad kõrvaklapid on mõeldud eelkõige aktiivse eluviisiga inimeste jaoks, kes armastavad lihtsust ja kvaliteeti. Need on väikesed, mugavad, turvalised, kompaktsed, mitmekülgsed ja pakuvad täielikku liikumisvabadust.

Peamiseks juhtmevabade kõrvaklappide eeliseks traditsioonilise kõrvaklappide ees on see, et neid saab hõlpsasti kasutada mitmesuguste tegevuste jaoks. Näiteks saavad inimesed neid kasutada igapäevaselt trenni tehes, keset ööd õudusfilme vaadates, jalutades podcast’e ja kõike muud kuulates.

Sisuturundus