Eesti Jalgpalli Liit kutsub vabatahtlikuks

EJL vabatahtlikud
Foto: Jana Pipar/jalgpall.ee

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) ootab oma organisatsiooni aktiivseid, teotahtelisi ja tublisid vabatahtlikke, kes soovivad panustada ürituste kvaliteetsemasse läbi viimisse ja esindada EJLi väärtusi.

Aasta jooksul korraldab jalgpalliliit erinevaid ettevõtmisi, mille hulka kuuluvad muuhulgas meeste, naiste ja noortekoondiste mängud, Jalgpalligala ning klubijalgpalli pidupäev. Vabatahtlikke otsitakse mitmetesse valdkondadesse: VIP ala ja Tähtede Klubi abiline, meediaala abiline, autojuht, kohanäitaja, üldabiline ning erivajadustega inimeste abistamine.

Soovijatel on võimalik osa saada Eesti populaarseima spordiala ürituste korraldusest ja läbi selle laiendada Eesti jalgpallipere. Esimesed üritused, kuhu abikäsi on vaja, toimuvad juba septembris A. Le Coq Arenal, kui Eesti meeste koondis kohtub MM-valikmängus Belgiaga ja maavõistluses Põhja-Iirimaaga.

Omalt poolt tunnustab jalgpalliliit ka aktiivsemaid vabatahtlikke ning võimaluse korral toimuvad ka ühisüritused, kus on võimalik koos nautida erinevaid tegevusi ja omavahel muljeid jagada.

„Meie eesmärk on luua ühtne vabatahtlike võrgustik, kes kannaks endas EJLi väärtusi ja tunneks ennast osana jalgpalliliidu perest. Pakume omalt poolt võimalust eneseteostuseks läbi erinevate ülesannete ja loodame, et programmis osalejad panustavad tegevustesse entusiasmi ja pühendumusega,” lausus vabatahtlike programmi eestvedaja Juta Petersoo.

Vabatahtlikuks registreerides tuleb esmalt täita küsimustik, mille leiab SIIT. Vabatahtlikele kehtiv vanuse alampiir on 16 eluaastat. Küsimuste tekkimise korral saab pöörduda EJLi vabatahtlike koordinaatori poole e-posti aadressil vabatahtlikud@jalgpall.ee.

Allikas: Eesti Jalgpalli Liit