Milliseid nutikaid funktsioone pakuvad Garmini nutikellad?

Tänapäeval on nutikellad paljudele inimestele lahutamatud kaaslased. Nendega on võimalik jälgida oma treeningut, tervisenäitajaid, und, aga samas võtta vastu kõnesid ja teostada makseid. Seega on tegemist justkui nutitelefoni asendusega, mis on mugav ja alati randmel. Need on enamasti paar päeva kestva akuga, seega ei pea neid pidevalt laadima.

Nutikellasid on olemas laias valikus ja kogenumatel tehnikafännidel on kindlast enda lemmikbrändid, kelle toodangut väga hinnatakse ja armastatakse. Tuntud nutiseadmete valikus on enamasti ka nutikellad. Üheks tuntud nutikelladele spetsialiseeruvaks firmaks on Garmin. Nende tooted on eriti armastatud spordi- ja matkafännide seas. Garmin nutikellad on saadaval Kaup24 veebipoes.

Miks soetada Garmini kell?

Garmini valikus on saadaval erinevaid nutikellasid. Seda valides tasub mõelda enda liikumisele ja harrastustele. Kui teile meeldib näiteks joosta, rattaga sõita või suusatada, tasuks soetada kell, millel on olemas GPS tugi. Samuti on osade kellade abil võimalik teha kaardimakseid.

Kellade abil on võimalik mõõta pulssi. See aitab treeninguid paremini analüüsida, sest lisaks kulunud ajale, läbitud distantsile ja põletatud kaloritele saate teada keskmise pulsisageduse. Lisaks võib nutikell  jälgida und.

Kindlasti on vaja kell ühendada spetsiaalse äpi kaudu telefoniga. Niimoodi on võimalik suunata kellale nutitelefoni teavitused ja kõned. Peale selle toimib pidev automaatne andmete ülekandmine – kui olete nutikellaga treeningu kaardistanud, ilmub ta automaatselt ka telefonis olevasse äppi.

Garmin Fenix 6s

See kell on mõeldud eelkõige sportlastele ja seiklejatele. Kuna kell on väike ja kerge, olles 1,2 tollise ekraaniga, sobib ta ideaalselt ka neile, kellel on väiksemad käed. Raam on valmistatud roostevabast terasest ning konstruktsioon on niivõrd tugev, et vastab USA sõjaväe standarditele selles osas, mis puudutab kuuma-, löögi- ja veekindlust

Kell mõõdab pulssi ja hapnikutaset veres, mis võimaldab saada tegevustest parema ülevaate. Kell on varustatud GPS-iga, mis võimaldab mõõta jooksmist ja rattasõitu. Lisaks on võimalik kasutada spordirakendusi ka näiteks golfiks ja joogaks. Nutikell võimaldab ka menstruaaltsükli jälgimist.

Samuti sobib kell matkamiseks. Multi-GNSS võimaldab saada infot satelliidilt ning lisaks on kellal matkasensorid, mis aitavad navigeerida ilma probleemideta. Kui soovite pikemaks ajaks akut säästa, on võimalik sisse lülitada vastav režiim. ClimbPro rakendust saab kasutada allalaetud radadel, mis annab infot eesolevate tõusude ja languste kohta.

Peale selle on kell võimeline tuvastama seda, kui on juhtunud õnnetus. Abi- ja õnnetuse tuvastamise funktsioonide abil on võimalik saata asukoht hädaabikontaktidele. Lisaks on kell varustatud Garmin Payga, mis võimaldab teha viipemakseid.

Garmin Venu 2s

See nutikell on varustatud imelise AMOLED-ekraaniga, mis võimaldab näha kõike ka eredas valguses. Kui soovite, et ekraan oleks alati aktiivne, kasutage vastavat režiimi. Ekraan on kaetud Corning Gorilla Glass 3-ga, mis on vastupidav ja loodud aktiivse elustiili jaoks. Korpus on roostevabast terasest ja rihm silikoonist.

Kellal on palju nutikaid funktsioone, mis võimaldavad teil oma kehaga kursis olla. Näiteks on võimalik jälgida energiataset, mis võimaldab saada teada, millal on parim aeg tegutsemiseks ja millal on parim aeg puhkamiseks. Samuti mõõdab kell stressi-, hapniku-, ja vedelikutaset. Kell jälgib ka und ning menstruaaltsüklit.

Võimalik on treeningute jälgimine ning isiklike rekordite jäädvustamine. Kell teab täpselt, millised lihasgrupid on treenitud. Lisaks on võimalik Garmin Coach funktsioon, mis on justkui tasuta isiklik jooksutreener.

Garmin Instinct

Sarnaselt Fenix 6s-ga on ka Instinct kell, mis sobib ideaalselt seiklejale. Kell on veekindel kuni 100m sügavuses ning varustatud vastupidava korpuse ja ekraaniga. Korpus on valmistatud kiududega tugevdatud polümeerist. Ekraani on keemiliselt tugevdatud, mis on samal ajal nii kriimustuskindel kui ka kõrge kontrastsusega ja päikesevalguses loetav. Rihmad on tehtud silikoonist, millel on kaks eraldiseisvat kinnitussilmust. Niimoodi on tagatud kella turvaline kinnitamine ja väheneb kellarihma kinnijäämise võimalus.

Sellel mudelil on vastupidav aku, mis peab nutikella režiimis vastu kuni 14 päeva, GPS-i kasutades kuni 16 tundi ja Ultra Track aku säästmise režiimis kuni 40 tundi. Paremaks navigeerimiseks on kellal Multi-GNSS tugi, mis tagab juurdepääsu GPSile, GLONASSile ja Galileole. Tracback funktsioon võimaldab sama teed mööda alguskohta tagasi minna.

Garmin Forerunner 55

Kui teie lemmiktreeninguks on jooksmine, sobib see kell teile nagu valatult. Lihtsasti kasutatav, GPS-iga varustatud nutikell võimaldab jälgida statistikat ja täita trenni tehes eesmärke. Võimalik on jälgida kiirust, aega ja tempot, aga ka pulsi kaudu üldist tervist ja heaolu. Lisaks trennide kaardistamisele oskab kell ka ise mõelda treeninguid ja neid teile soovitada. Vastavad jooksufunktsioonid aitavad realiseerida kogu potentsiaali. Seejuures on aku vastupidav – ühe laadimisega saab ta hakkama kuni 2 nädalat.

Nagu teised Garmini nutikellad, on ka see kell kerge ning tema kandmine on mugav. Rihm on valmistatud silikoonist, mistõttu on temaga jooksmine mugav ja ei teki hõõrdumist. Jooksmise ajal annab kell märguandeid, kui te ei püsi endale kindlaksmääratud tempos. Peale selle annab taastumisaja funktsioon teada, kui palju oleks vaja puhata.

Garmini nutikellasid müüb Kaup24.ee- kaubanduskeskus internetis!

Sisuturundus