Lemon Gym. Pigista endast kõik välja!

Lemon Gym

Kui oled nõus, et sportimine peab olema lihtne, professionaalne ja taskukohane, siis on Lemon Gym just Sinu jaoks!

Lemon Gym on üle Baltikumi tegutsev spordiklubide kett, mille fookus on suunatud  aktiivsetele inimestele. Tänase seisuga on Eestis kaks Lemon Gym spordiklubi, üks neist Tartus ja teine Tallinnas.

Puuduvad kohustused

Tule trenni, kui väärtustad oma tervist, head enesetunnet ning aega – Lemon Gym’is treenimine on imelihtne. Tegu on spordiklubiga, kus usutakse, etspordiga tegelemine peaks olema lihtne, taskukohane ja mõnus. Selleks on klubides kõik tingimused loodud, lihtsalt tule ja proovi järele. Klubi liikmeks saab end vormistada vanemate nõusolekul juba alates 15- aasta vanuselt.

Lemon Gym

Avarad saalid

Lemon Gym jõusaalides ei pea ruumipuuduse pärast muretsema, sest saalid on avarad ning treeningseadmeid piisavalt. Lisaks on klubides võimalik treenida oma unistuste kiiremaks saavutamiseks personaaltreeneri käe all. Pakutav personaaltreening on väga individuaalne, kiire, turvaline ja kindlasti ka lõbus. Vastava kvalifikatsiooni ja laialdase kogemusega personaaltreenerid aitavad Sul soovitud eesmärgid täide viia.

Uued väljakutsed

Oled juba virtuaalset treeningut proovinud? Kui ei, siis Lemon Gym pakub Sulle selleks võimaluse. Virtuaalne treening on tõeline väljakutse ja elamus samaaegselt. Lemon Gym’is on loodud spetsiaalne rühmatreeningute saal koos suure LED-ekraani ja võimsa helisüsteemiga. Valida saab mitmete treeningstiilide ning just Sulle sobiva kestuse ja raskusastmega treeningute vahel. Valiku võib teha rohkem kui 800 erineva treeningu hulgast Wexer Virtual programmis, milles treeninguid juhendavad juhtivad treenerid üle terve maailma.

Lemon Gym

Populaarsematel aegadel (hommik, lõuna, õhtu) toimuvad ka eelnevalt seadistatud seansid, mille klubi on välja valinud klientide eelistuste põhjal. Virtuaalsete rühmatreeningute ajakava, treeningute sisu ning kõikidele kohapeal tekkinud küsimustele saab infot ja vastuseid Lemon Gym administraatoritelt.

Haara sügise saabudes võimalusest

Sügis on suurepärane aeg, millal end uute lubaduste ja eesmärkidega hellitada. Lisaks vajab Sinu vaimne ja füüsiline keha sügisel rohkem tähelepanu, seega ära oota inspiratsiooni või paremat tuju, lihtsalt tule.

Septembris on Lemon Gym klubides Tallinnas ja Tartus liitumine KÕIGEST 19 eurot/kuu ja esimene klubikülastus on täiesti TASUTA.

Lemon Gym kontaktid:

MUSTAKIVI (Mustakivi tee 17, Tallinn):

E-R: 6.00 – 23.00

L-P: 9.00- 21.00

TARTU (Narva mnt 27a, Tartu):

E-R: 6.00 – 23.00

L-P: 9.00- 21.00

Veeb: lemongym.ee/

FB: facebook.com/lemongymestonia/

Instagram: lemongym_ee

Tekst: Taisi Kõiv

Fotod: Lemon Gym