Kvaliteetsed ja pilkupüüdvad spordiiriided uuest HRADA e-poest!

Hrada e-pood

HRADA on Eestis tegutsev, ent rahvusvaheliseltki tuntud kaubamärkide edasimüüja. Hiljuti avatud HRADA e-poest leiad kvaliteetsed ja pilkupüüdvad riided nii sportimiseks kui vabaks ajaks. Saadaval on kahe erineva brändi tooted – Nebbia ja Amstaffi.

Hrada e-poodMis brändidega on tegu?

Slovakkia päritolu Nebbia valikus on nii naiste kui ka meeste treeningrõivaid. Nebbia eesmärk on olla absoluutselt parim ülemaailmne fitnessi- ja kulturismi rõivabränd. Just seetõttu toetab ettevõte ka maailma mainekaimaid võistlusi nagu Mr Olympia, Arnold Classic, EVLS ja palju muud.

Amstaffi on aga Saksamaalt pärit rõivabränd, mille spordi- ja vabaajarõivaste disainimiseks on ammutud inspiratsiooni Berliini tänavatelt. Tooted on kvaliteedilt kõige kõrgemas tipus ning neid müüakse kogu maailmas.

Mõlema brändi riided sobituvad ka üksteisega kokku ning on omavahel kergesti kombineeritavad. Näiteks saab Nebbia trenniretuuse täiendada Amstaffi pusaga või kanda pilkupüüdvat Amstaffi särki Nebbia nappide pükstega.

Hrada e-poodKas soovid pilke püüda?

Pole ju saladus, et vahel on keeruline ennast liikuma motiveerida, kuid uued ja silmapaistvad spordiriided annavad trenni tegemiseks lisamotivatsiooni. HRADA veebipoodi võiksid kindlasti kiigata need, kes armastavad erksaid värve, suuri mustreid ning soovivad ka trenni tehtes pilke püüda. Toodete nimekirjas on topid, särgid, retuusid, lühikesed ja pikad püksid, dressid, aga ka ujumisriided (õige suuruse valimiseks on abiks toodete juures abiks mõõtude tabel). Lisaks leiad e-poest laheda spordikoti või nokamütsi.

Tasub teada!

HRADA missiooniks on rikastada spordirõivaste turgu. Eesmärgiks on rahulolevad kliendid, kes armastavad olla liikuvad ja terved.

HRADA eelisteks on kiire tarne ja kvaliteetne kaup. Samuti üllatab e-pood igal kuul eripakkumistega. Kõikide uudistega on parim viis end kursis hoida liitudes Facebooki lehega @hradasport. Facebookis toimub aeg-ajalt klientidele ka auhinnamänge.

Uus veebipood asub aadressil www.hrada.ee. Tulge tutvuma kaubavalikuga ning olge ikka terved ja liikuvad!

Sisuturundus