Meeste spordiriiete brändid, mis on soodsad, ent kvaliteetsed

Meeste spordiriiete brändid, mis on soodsad ent kvaliteetsed

Suur osa meestest armastavad hoida end heas füüsilises vormis, kuid selleks on vaja tagada ka mugavus treeningriiete näol, et treenimisest saada maksimumi. Selleks on enamasti funktsionaalsed riided ja jalanõud, mis hoiavad meid talvel soojas ning soojematel aegadel tagavad meie mugavuse. Kui soovid ka spordisaalis või jooksurajal stiilne välja näha, kuid samas mõeldes ka oma rahakoti peale, tasub pilk peale heita nendele brändidele.

Vinson

Vinson on prantsuse päritolu bränd, mis pakub nii soodsa hinnaga mugavaid spordirõivaid kui ka riideid igapäevaseks kandmiseks. Hoolikalt valitud materjalid on naha vastas mõnusad ja pehmed, tagades mugava kogemuse nii sportides kui ka vaba aega veetes. Soodne hind võimaldab leida meelepärased ja sobivad riided olenemata rahakoti suurusest. Selle brändi tagasihoidlik riiete disain ja stiil pakub võimalust leida valikust meelepärane spordirõivas igaühele.

Givova

Givova on üks maailma kiiremini arenevaid rahvusvahelisi brände, mis keskendub eelkõige jalgpalli jaoks mõeldud spordiriiete tootmisele. Austraalia päritoluga tootja pakub suures valikus riideid ka teiste spordialade jaoks – korvpall, võrkpall, kergejõustik, ujumine, jõutreening, jooksmine, vaba aeg ning palju muudki. Lisaks keskendub bränd eraldi lahendustele, mis vastaksid ka välistingimustele. Erinevad aksessuaarid tagavad ohutu sportimise ning mahukad kotid võimaldavad spordivarustust endaga kaasa võtta kuhu iganes. Givova pakub Itaalia moodi ja kvaliteeti heas hinnaklassis, mispärast sobib see igale mehele, kes armastab sportida Itaalia moodi.

Under Armour

Under Armouri visiooniks on inspireerida spordiriiete ja tarvikutega, millest Sa isegi ei teadnud ning milleta Sa edaspidi ei kujutaks sportimist isegi ette. Aastal 1996 alguse saanud bränd alustas vaid T-särkide tootmisega, mis imasid endasse higi, aidates tagada sportlaste mugavuse. Tänapäeval pakub tootja suures valikus spordiriided ja tarvikuid nii kuumadeks suvepäevadeks, külmadeks talveilmadeks kui ka sügiseks ja kevadeks. Tänaseks on bränd võitnud mitmete spordiharrastajate südamed koos uueneva tootearenduse ja kvaliteetsete spordiriiete, jalatsite ja sporditarvikutega, mida iseloomustab ka hea hind.

Tenson

Tenson sai alguse Rootsis aastal 1951, pakkudes parimat funktsionaalsust kõigile, kelle südamesse kuulub sport. Seepärast keskendub see bränd erinevatele olukordadele ja ilmastikuoludele. Olgu selleks vihm, lumi või muu – Tenson pakub kvaliteetseid riideid nii ekstreemspordiks kui ka igapäevaseks kandmiseks. Sooja voodri ja fliisiga tooted aitavad suurepäraselt hoida sooja ning veekindlad materjalid tagavad mugavuse ka paduvihma käes – seda kõike koos parima hinnaga. Tutvu lähemalt Tenson ja teiste brändide spordiriietega siin.

Diadora

Diadora on bränd, mis on loodud aastal 1948 itaallase Marcello Danieli poolt. Diadora tähendab kreeka keeles andeid ja au jagama. Kuigi Diadora alustas mägedes ronimiseks mõeldud saabaste tootmisega, siis ajaga on sortiment kasvanud mitmekordseks, pakkudes tehnoloogiliselt arenenud tooteid, mida inspireerivad parimad Itaalia trendid. Ainult hea kogemus aitab saavutada häid tulemusi, mispärast panustab Diadora ka erinevate tehnoloogiate avastamisse, et pakkuda parimat sportimise kogemust nii naistele kui ka meestele. Soodne hind tagab aga hea kvaliteediga spordiriiete kättesaadavuse kõigile.

Adidas

Adidas on tuntud nimi kõigile. Kiputakse arvama, et tuntud nime tõttu on bränd kallis, aga tegelikult on võimalik nende valikust leida nii mitmeidki soodsama hinnaga riideid. Eriti hea hinna ja kvaliteedi suhtega on näiteks riided jalgpalluritele, kuid sobivad riided leiavad ka teiste spordialade harrastajad. Üle 50 aasta tegutsenud Saksamaa päritoluga bränd on jäänud nii mõnegi sportlase südamesse oma hea kvaliteedi ning mugava ja stiilse disaini poolest.

Champion

Eelmisel aastal 100. sünnipäeva tähistanud Champion on välismaal sama tuntud bränd nagu Nike, Adidas ja paljud teised, kuid on hinnaklassilt soodsam. New Yorgi päritoluga bränd pakub suures valikus spordiriideid ja vabaajarõivaid nii meestele kui ka naistele. Selle unikaalne stiil ning funktsionaalsed riided sobivad nii omavahel kui ka teiste riietega. Teinud koostööd erinevate kuulsuste, sportlaste, muusikute ja teistega, on see bränd võitnud mitmete inimeste südamed – nii sportlaste kui ka nende seas, kes muidu sporti igapäevaselt ei harrasta, kuid armastavad mugavust ja stiili.

Mugavaks treenimiseks on kvaliteetsete spordirõivaste olemasolu vägagi oluline. Kui oled otsimas oma garderoobi täiendust, tasub tutvuda riiete soodsa valikuga Kaup24 veebipoes.

Sisuturundus