Talisport ja pehmed käed

skincare

Kellele poleks tuttav olukord, kui tuled suusatamast või tube’itamast või lihtsalt pikalt talviselt jalutuskäigult, ning juhtus, et kindad olid koju jäänud, mis tähendab seda, et astud üle läve sooja tuppa, käed punased ja kipitavad ning soe vesi tundub tulikuum. Õnneks on sellele olukorrale lahendus, õige nahahooldus, kuid kõige targem on alati neid juba lapsepõlvest tuttavaid kipitavaid käsi muidugi ennetada ning selleks on meil tänapäeval kõik võimalused loodud. Kui erinevate toodete virvarr võtab silme eest kirjuks, siis üritame siin artiklis teid veidi aidata ning loodetavasti saate juhendust ning mõningaid näpunäiteid.

Talisport ja nahk

Teame, et talvine kliima võib nahale vägagi laastavalt mõjuda ning kui juhtud oma lemmik spordiala harrastades veel kindad koju unustama, siis võib see nahale väga traumeeriv olla. Külmakahjustus on äärmiselt ebameeldiv tunne ning seda tasub iga hinna eest vältida. Talispordisõbrad veedavad palju oma vabast ajast õues ning seetõttu on naha eest hoolitsemine veel eriti oluline. Naha eest hoolitsemine algab nii tavalisest asjadest nagu piisava koguse vee joomine, mida rohkem vett on organismis, seda elastsem ning tervem on nahk. Kõige olulisem naha eest hoolitsemisel ongi tarbida piisavalt vett ning naha eest hoolitseda.

Kuidas oma nahka hoida?

Muidugi, kui äpardus on juba juhtunud ning käed punaselt kipitavad, siis tuleb tegeleda tagajärgedega, kasutada hoolitsevat ja niisutavat kreemi, mis aitab punased kipitavad käed uuesti talispordiks ja õues seiklemiseks valmis panna. Kuid kõige olulisem on siiski ennetus, ennetus ning veel kord ennetus! Talvistes tingimustes on äärmiselt oluline oma nahka niisutatuna ja pehmena hoida, selleks on tänapäeval leitavad kõige erinevamad kätekreemid, mis on just meie kliimale mõeldud. Ennetuseks ja juba külmakahjustuse saanud nahale sobib meie kliimas näiteks väga hästi Neutrogena toodang. Neutrogena on spetsialiseerunud just meie tingimustesse sobivatele kreemidele, ehk Põhjamaissesse kargesse kliimasse, kus külmakahjustused on lihtsad tulema. Nende kreemid hoiavad naha niisutatuna, imenduvad kiiresti ega jäta nahka rasvaseks. Nende tooteseeriatesse kuuluv kreem võiks seega iga endast lugupidava inimese esmatarvete hulka kuuluda, nii saate tagada, et teie nahk püsib tervena ning peab vastu igale ilmale. Samuti on end väga efektiivsena tõestanud erinevad kätemaskid. Ilmselt on enamik teist tuttavad näomaskidega, kuid mõeldud on ka kätele ja jalgadele ning nendegi jaoks leiduvad oma maskid, mis muudavad naha siidiselt pehmeks ning mida tasub kindlasti aeg-ajalt proovida. Ning ärge unustage piisavalt vett juua ega kindaid koju!

Kordamine on tarkuse ema

Võtame kiirelt veel põhipunktid üle, et oleksite valmis igaks ilmaks ja hooajaks. Kõige parem viis oma naha eest hoolitseda on igasuguseid ärritusi ning külmasaamist vältida. Siin aitavad teid esmalt igapäevased tegevused nagu piisava koguse vee tarbimine, maskid ning muidugi kreemid. Kuna kreeme on igasuguseid tasub vaadata just nende kreemide poole, mis on mõeldud põhjamaa inimestele ning tundlikule nahale ning igapäevane mõne minuti võttev kreemitamine säästab teile hulga hilisemaid vaevuseid. Jooge vett, tehke maske ja kreemitage, see võtab kokku ehk paarkümmend minutit, kuid säästab teid terve eluaja. Pikka liugu!

Sisuturundus