Treeningpükstega võistelnud Liivamägi näitas suurepärast kiirust

Martin Liivamägi
Martin Liivamägi

17. märtsil toimus Kalev Spa ujulas Kalevi Ujumiskooli kontrollvõistlus, millest otsustas osa võtta ka eelmise aasta Eesti parim meesujuja Martin Liivamägi. Kahel alal startinud Liivamägi näitas suurepärast kiirust ning kogus enesekindlust.

27-aastane Martin Liivamägi, kes igapäevaselt esindab Kalevi Ujumiskooli oli stardis 50 m rinnuli- ja liblikujumises. Kusjuures tuleb ära märkida, et mõlemad stardid tegi ujuja treeningpükstega.

Martin Liivamägi
Martin Liivamägi
Meeste 50 m rinnuliujumises näitas Liivamägi aega 29.26, mis annab tänavusel hooajal Eesti edetabelis kolmanda koha. Liblikujumises oli Liivamägi aeg 24.82, see aeg oleks andnud talle Eesti karikavõistlustel alavõidu. Eesti hooaja edetabelis tõusis Liivamägi teisele kohale.
Pärast kahte tugevat starti jätkas Liivamägi enda tavapärast treeningut. Järgmisel nädalal, teisipäeval, siirdub Liivamägi kolmeks nädalaks USA-sse Californiasse treeninglaagrisse, et valmistuda Euroopa meistrivõistlusteks, kus ta üritab rünnata Rio olümpiamängude A-normatiivi.