WPark võõrustab Põltsamaal Eesti lahtiseid meistrivõistluseid veelauasõidus

WPark

Laupäeval, 14. augustil saab Põltsamaal näha Euroopa tasemel hullumeelseid veelauatrikke! Põltsamaa veelauakeskuses WPark peetakse 14. augustil Eesti lahtiseid meistrivõistluseid veelauasõidus. WPark on Eestis ainulaadne veelauapark, mille 643 meetri pikkune, päripäeva liikuv ringkaabel võimaldab igal võistlejal oma tugevusi esile tuua ja oma võimekust põhjalikult demonstreerida. Meistrivõistlused toovad vaatajateni terve päeva jagu Eesti parimal tasemel veelauatamist!

Lahtistele meistrivõistlustele on oodatud võistlema nii professionaalsel tasemel sõitjad kui harrastajad ja juunior klassi kuni 16-aastased noored. Kõikides võistlusklassides eristatakse poisse/mehi ja tüdrukuid/naisi. Muljetavaldav vaatemäng on igal juhul garanteeritud, sest meistrivõistlustele registreerunute seas on juba näiteks Silver Milpak, Mari-Liis Siimon, Marko Malsub, Samuel Clennett, Mihkel Ustav jpt.

WPargi juhataja Joel Pärle sõnul on lisaks võistlejatele oodatud ka pealtvaatajad ja kaasaelajad. „Eelmise hooaja kogemuse pealt teame öelda, et meisterlik veelauavaatemäng ja õhtune meeleolukas afterwake on kokku väga muhe komplekt ka tagasihoidlikuma ilmaga. Sel aastal hoiame muidugi pöidlaid peos ja loodame suvisele veelauapeole nagu seda varem nähtud pole,“ julgustab ta kõiki vaatamata ilmaoludele ja kehtivatele piirangutele augusti teiseks nädalavahetuseks Põltsamaale tulema.

Jahedama ilma korral pannakse mulisema tünnisaun ja leili saab visata ka traditsioonilises Soome saunas. Terve päeva ja õhtu on avatud Kohwik W, kust saab soetada snäkke, burgereid ja kõike muud paremat. Õhtul on avatud kokteilibaar, mille kraanidest voolavad nii teravamad kui sportlikumad keelehead. Afterwake on piletita ja avatud kõigile!

Võistluspäeval algavad soojendussõidud 08.30 ning juba kl 09.00 lähevad rajale juuniorid. Õhtuses vööndis nihkub veelauasport üle tantsuspordile ja pulti astub DJ Gert Lill. Kaugemalt tulijad ei pea muretsema õhtu varakult lõpetamise pärast, sest WPargis on võimalik telkida nii oma telgiga, ööbida luksuslikuks glämpingutelgis või peatuda peatuda matkabussiga, mille jaoks on olemas laadimispunktid ja parkimiskohad.

Üritust toetavad Surfhouse, DUPwake.eu, Pühaste pruulikoda, Red Bull, Rahinge wakepark, Safu, slackline.eeilukaubad.ee, NOAH for beauty, Barebells ja Vitamin Well.

Lisainfo võistluste ja registreerimise kohta on leitav lehel https://wpark.ee/estonian-open-2021/. Jälgi võitlusi ka sotsiaalmeediast facebook.com/wpark.ee ja Instagramis @wpark.ee.

Vastavalt Vabariigi Valitsuse reeglitele peavad kõik üritusel osalejad – nii võistlejad, pealtvaatajat kui ka press – esitama kehtiva vaktsineerimistõendi või negatiivse koroonatesti (PCR testi, mis tehtud kuni 72 tundi enne saabumist, või antigeen-RTD testi, mis tehtud kuni 24 tundi enne saabumist). Vaktsiinipassi ja testitulemusi kontrollitakse saabumisel. Kohapeal on võimalik teha ka kiiresti, mille maksumus on 7 eurot. Testi eest saab tasuda sularahas.

Põltsamaa WPark on valminud Snow & Wakeboard Solutions OÜ ning Ungari ettevõtte Pentasi koostöös. Seda opereerib osaühing Wakepark. Eesti moodsaima veelauakeskuse rajamist toetati EL Euroopa Regionaalarengu Fondi (ERF) raames piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetmest.

Allikas: WPark