Ralli kestab edasi: Tallinn Truck Showl saab sõita 40-aastaste veoautodega ja proovida kätt rekkajuhina

veoautokross1

5. ja 6. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuva Truck Show tarbeks ehitatakse üles rekkajuhi koolitushoov. Ürituse erialal saab kaassõitjana oma adrenaliinitaset testida nõukaaegsete veokaralli autodega. Tallinn Truck Showle sõidavad kohale hiiglaslikud metalliludused üle Euroopa. 

Vaata, millise autoga saab Tallinn Truck Showl sõita:
https://youtu.be/rwwSuIsuLuE

Kaassõitjana saab oma närvid proovile panna jäiga ja ebamugava 1980ndate aastate Nõukogude maaelu lipulaeva GAZ kabiinis. Veokid, mis omal ajal aastakümneid eri kaupu vedasid on veokaralli fännide poolt tuunitud rallikõlbulisteks. Autode osad on välja vahetatud ja vastavalt spordiala vajadustele turvalisemaks ehitatud.  Veokarallid ja driftshowd toimuvad Tallinn Truck Show mõlemal päeval.

veokijuhtide_koolitushoovi_buss

Rekkajuhi koolitushoovi on oodatud nii lapsed kui täiskasvanud. Huvilised saavad esimesed “käed külge” tunnetuse ja tõsisemat nõu, kuidas saada veokijuhiks. Ala koosneb kahest rekkast ja lõõtsbussist, mille sisse on ehitatud koolituskeskus. Samuti on alal sõidumeerikute praktikabaas ja koormakinnituse õppehaagis.

Tallinn Truck Showle Tallinna Lauluväljakule saabuvad kaheks augustipäevaks kümned tuunitud ja maalitud hiigelveokid üle Euroopa. Iga säärane rekka on omaniku suurim hobi ja tihti elutöö, millesse on kulutatud suured rahasummad ja palju aega. Nii mõnelgi juhul on rekka tuunimisse ja maalimisse kulutatud sadu tuhandeid eurosid. Enamik rekkasid on kasutusel igapäevaselt, kuid mõned sõidavad ka näituselt näitusele.

veoautokross2

Lisaks rekkailudustele, veokarallile ja driftingshowle saab kahe päeva jooksul vaadata ekstreemseid trikimootorratturite esinemisi, freestyle motokrossi ja puurimootorratturite peadpööritavaid trikke.

Tallinn Truck Show muusikaline peaesineja on Motörheadi kitarrilegend Phil Campbell. Lisaks saab pealaval näha ka meie rokkmuusika esinumbrit Terminaatorit ja teisi artiste.

Rohkem infot: truckshow.ee