Harlem Globetrottersi Tallinna showl saavad lapsed mängida korpalliässadega

harlem_lapsed

21. septembril Saku Suurhallis suure spordishowga esinev Harlem Globetrotters kutsub lapsi tiimiliikmetega mängima ja pilte tegema. Staarkorvpallurid õpetavad lastele pallitrikke enne põhishow algust Magic Pass ürituse raames.

harlem_lapsedVaata videost, kuidas asi välja näeb: https://www.youtube.com/watch?v=nzwder38seU

Maailma kuulsaim korvpallishow toob Tallinnasse kogu Harlem Globetrottersi meeskonna, millesse valitakse ainult proffe ja kuhu pääseda on üliraske. Globtrottersite show on kogupereüritus ja korvpallurid on meelsasti nõus oma salanippe näitama ja õpetama.

Põhishowle eelnevale Magic Pass üritusele saavad lapsed koos saatjatega. Vanusepiirangut pole, kuid alla 18-aastastel lastel on täiskasvanud saatja kohustuslik ning mõlemal peavad olema põhishow ja Magic Pass piletid.

Tallinna show on osa Harlem Globetrottersi 2022. aasta suurest maailmaturneest. Üritus on suurim spordi siseshow Eestis, kuhu on oodatud kõik väiksed ja suured spordisõbrad, Viimati esines Harlem Globetrotters meeldejääva showga Eestis kuus aastat tagasi välja müüdud Saku Suurhallis.

Harlem Globetrottersi ajalugu on väga kirju – nad on esinenud 122 riigis kuuel erineval kontinendil, pakkudes vapustavalt mängulisi etteasteid ja pöörates ka kõige spordikaugemad inimesed korvpalli usku.

harlem_lapsed