Igavene suvi elab Teras Beachil

Teras Beach

Suvi on läbi saamas, kuid see ei tähenda, et suvesse kuuluvad parimad spordialad rannavolle ja rannatennis tuleb järgnevateks kuudeks unustada. Vastupidi, Teras Beachil saab rannaliival sportida aasta läbi.

Teras BeachTeras Beachi sisehallis on kolm liivaväljakut, mida katab spetsiaalne pehme lumivalge liiv, mis transporditi Eestisse otse Portugalist. Tegemist on erilise mittetolmava liivaga, mis on jala all pehme ja soe. Tingimused rannavõrkpalli mängimiseks on siin ideaalsed, sest kindel on see, et tuul või vihm mängu segama ei tule. Samuti saab liivaväljakutel oma osavust proovida rannatennises, mis on lihtne ja kaasahaarav spordiala. Seda võib mängida üksi või paarismänguna. Rannatennis ei vaja eelnevat mängukogemust ja sobib suurepäraselt kõigile, kes on varasemalt mõnda reketiala proovinud, aga kindlasti saavad selle kiiresti käppa ka harrastajad, kes reketi alles esimest korda kätte võtavad.

Mängi, treeni, lõõgastu

Teras Beachile saab mänguaja broneerida terveks hooajaks korraga või jooksvalt, vastavalt soovile ja võimalustele. Peale treeningut võib nautida saunamõnusid ja lõõgastuda lougne alal. Väljakute rentimise kõrval saab Teras Beachil osaleda ka rannavolle ja rannatennise treeningutel. Septembri alguses läheb näiteks käima rannavolle kursus eri tasemel mängijatele ja sarnaseid kursuseid plaanitakse läbi viia aasta ringi.

Samuti toimuvad aasta jooksul Teras Beachil mitmed rannavolle ja rannatennise turniirid, mille kohta leiab jooksvalt infot Teras Beachi Facebookis ja veebilehel.

Teras Beach

Teras Beachil on suurepärane võimalus korraldada erinevaid üritusi, kus saab olenemata ilmast rannaliival lõbutseda. Olgu tegu siis koolituse, firmapeo, sünnipäeva või mõne võistlusega oma sõpruskonnale. Mõnus elamus on garanteeritud.

Kokkuvõtteks

Teras Beachil on 700 ruutmeetrit puhast rannaliiva, kaks sauna vaatega mänguplatsidele ja mõnus lõõgastusala, kus saab istuda ja baaris ennast mõne joogiga kosutada. Suvi elab Teras Beachil aasta ringi!

Teras Beach
Teras Beachil toimuvad turniirid rannatennises ja rannavolles ning trennid lastele ja harrastajatele

Teras Beach kontaktid:

Aadress: Lõuka 6, Tallinn

Telefon: 5307 0001

Veeb: terasbeach.ee

Facebook: facebook.com/TerasBeach/

Tekst: Merilin Piirsalu

Fotod: Jake Farra / Rasmus Kooskora / Teras Beach