Tallink Tennisekeskus – kõik treeningud ühest kohast

Tallink Tennisekeskus

Tallink Tennisekeskus on Eesti suurim spordikeskus, kus on 20 tennise siseväljakut (neist 5 vaipkattega), 10 sulgpalliväljakut, 6 Plexipave kattega välisväljakut, 4 rühmatreeningutele mõeldud stuudiot ning suur jõusaal. Tegu on keskusega, kus treenimiseks leiab võimalusi terve pere, olenemata vanusest või soost.

Tennis ja sulgpall

Tennisekeskus oma laia väljakuvalikuga ootab tennist ja sulgpalli mängima nii harrastaja- kui ka professionaalsel tasemel mängijat. Reketeid on võimalik kohapeal rentida, tennise- ja sulgpalle saab osta keskusest. Tallink Tennisekeskuses on parimad vaip- ja kõvakattega siseväljakud, esmaklassiline valgustus ja hea akustika, mis võimaldab väljakul segamatult treeneri või mängupartneriga rääkida. Tennisepoes müüakse spetsiaalset tennise ja sulgpalli profivarustust maailma juhtivatelt brändidelt.

Tennisekool

Neid, keda tennis on alati huvitanud, kuid teadmistest ja oskustest on puudu jäänud, ootab Tallink Tennisekool koos parimate treeneritega. Tennisekool pakub tenniseõpet ja treenimisvõimalusi igas vanuses tennisesõpradele. Huvilisi oodatakse alates 4. eluaastast, mis annab võimaluse lapsevanemal oma lapsega samaaegselt sporti teha. Lisaks on täiskasvanutel võimalus võtta nii grupi- kui ka eratreeninguid.

Lai valik treenimisvõimalusi

Mitmekesisemaks sportimiseks asub tennisekeskuses avar ning moodsa varustusega 650-ruutmeetrine jõusaal. Saalis saab treenida kõige kaasaegsematel Technogym seadmetel ning nõu küsida professionaalsetelt personaaltreeneritelt. Lisaks pakub Tallink Tennisekeskus laia valikut rühmatreeninguid, mille hulgast leiab põnevaid Les Mills treeninguid, kerelihaste arengule suunatud pilatese, stretching’u ja jooga treeninguid. Rühmatreeninguid viivad läbi hinnatud fitness-treenerid, kes pööravad suurt rõhku inimese individuaalsete võimete parandamisele. Kõigele lisaks ei tasu karta, et spordisaalides õhk otsa saaks, sest stuudiod ja jõusaal on varustatud korraliku ventilatsioonisüsteemiga.

Treenijaid ootavad keskuses ees mugavad riietusruumid, kus mõnusamaks toimetamiseks on eraldatud täiskasvanute ja laste osa. Kõik spordisõbrad saavad end peale aktiivset liigutamist mõnusa saunaga kosutada.

Klubiliikme soodustused

Klubiliikmed kuuluvad Tallink Tennisekeskuse perekonda, kellele kehtivad erihinnad. Alates 1. septembrist 2018 on tennise ja sulgpalli püsiaegade ning üksikbroneeringute soodustus klubiliikmetele 15%. Soodustus ei kehti esmaspäevast neljapäevani tennise tippaegadel kell 16.00-21.00 Tennisepoes kehtib klubiliikmetele 20% soodustus kogu normaalhinnaga kaubale

Broneeri trenn online’is

Oma aja paremaks planeerimiseks on Tallink Tennisekeskuses võimalik mänguaegu broneerida mugavalt läbi online broneerimissüsteemi. Club One klientidele kehtib internetis või nutiseadmes kuni 7 kalendripäeva ette ühekordseid broneeringuid tehes 10% soodustust.

Mis muud, kui broneerida aeg ja seada sammud Tallink Tennisekeskusesse.

Tallink Tennisekeskuse kontaktid

Aadress:Osmussaare 7, Tallinn

Telefon: 611 83 83

Veeb: tallinktennisekeskus.ee

E-mail: tennisekeskus@tallink.ee

FB: facebook.com/Tallinktennisekeskus/

Tekst: Taisi Kõiv

Fotod: Tallink Tennisekeskus