E-Lux Peetri Jooksu auhinnafond on tänavu rekordiliselt suurejooneline

Peetri Jooks
Fotol: Peetri Jooksu parimad põhidistantsi mehed aastal 2021 (Maero Pukk)

30. juulil Rae vallas peetaval E-Luxi Peetri jooksul on tänavu rekordiliselt suurejooneline auhinnafond, mille väärtus on üle 4500 euro.

10-kilomeetrise Laduks põhijooksu võitjad saavad soost olenemata 300 euro suuruse rahalise ja 300 euro suuruse kinkekaardilise auhinna ehk kokku 600 eurot. Kogu rahaline ja kinkekaardiline auhinnafond on kokku aga 4500 eurot.

Lisaks Laduks põhijooksule saab kogu pere jooksupäeval osaleda 5 km Lastefondi heategevusjooksul, 5 km noortejooksul, 5 km Laternamatkade ekskursioonil ja 300 m lastejooksudel.

E-Lux Peetri Jooksu missiooniks on veel koostöös SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondiga ning patroon Roald Johannsoniga olnud seitse aastat järjest aidata liikumispuudega lapsi. Selleks on tänavusel aastal loodud Heategija Oksjon, kus on võimalik kõikidel osaleda ja seeläbi aidata väikeseid abivajajaid. Kogu saadud tulu annetatakse 100% ulatuses SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile. Oksjoni kestab aadressil www.oksjon.peetrijooks.ee vahemikus 26.07.2022 – 30.07.2022 kell 19.30.

Heategija Oksjoni ametlikud võitjad kuulutatakse välja Eesti meeleolukaima jooksu- ning laadapeo laval 30.07 kell 19.45.

Vaata rohkem: https://aerobike.ee/peetri-jooks/