Just nüüd on võimalus kõigil teha online-trenne parimate treenerite juhendamisel!

Kodune treening
Foto: Pexels

Kuigi väga kerge on karantiinis olles jääda tundideks diivanile telekat vaatama, tuleks teadlikult ennast rohkem liigutada. Tegelikult on kasulik ennast vabal ajal liigutada ka nendel, kel praegu pingelised tööpäevad, sest liikumine annab uut energiat. Seda enam, et paljud spordiklubid ja treenerid pakuvad kodus kaasa tegemiseks mitmeid põnevaid treeninguid. Tegime nendest põgusa ülevaate.

MyFitness NETFIT

MyFitness on loonud suurepärase võimaluse jääda füüsiliselt aktiivseks ja tegeleda oma lemmiktreeningutega edasi ka online’is. Klubi avas NETFIT online treeningud, kus saad MyFitnessi parimate treenerite juhendamisel igapäevaselt osaleda enda lemmiktreeningutes otsepildi vahendusel. Valikus on Kõht-selg-tuhar, BodyBalance, HIIT, Brazil butt lift ja palju muud. Olenevalt trennist kestab üks treening 11 kuni 35 minutit, nii et ajapuuduse taha ei saa ka keegi pugeda.

Kui otsepildis ei saa treeningul osaleda, siis pole hullu, sest live treeningud lisatakse hiljem videotreeningute galeriisse. Galeriist leiad lisaks tehtud live treeningutele ka suure valiku MyFitnessi parimatest treeningutest. Uusi treeninguid on videotreeningute galeriisse oodata igapäevaselt! Täpsema ülevaate treeningutest leiad siit.

NETFIT

Les Mills kodused treeningkavad

Praeguses kogu maailma vallanud aktiivses koroonalevikus on ka Les Mills otsustanud avada ligipääsu ca 100-le TASUTA kodutreeningule. Nii et ükski trenn ei jää tegemata! Pidage meeles, et regulaarsel liikumisel ja positiivsel mõtlemisel on meie tervisele väga suur mõju.

Treeningute valikuga saad tutvuda siin.

  • Vajuta menüüs “Click here for more”
  • Vali sobiv kategooria ja treening
  • Ja START!

Les Mills

Reval ZEN

Selleks, et ükski trenn ka kodustes tingimustes tegemata ei jääks, on ka Reval-Sport klubi tugitreenerid kokku pannud kodused treeningvideod. Näiteks Reval ZEN rahulik keha-meele treening on kombinatsioon BodyBalance treeningutest tuntud asenditest, päikesetervitustest ning erinevatest venitusharjutustest. Videotreening on sobilik kõigile, sõltumata east või varasemast treeningkogemusest.

ÜKE jooksjatele ja palju muud

Sparta spordiklubi on samuti oma veebilehele kogunud häid ideid, kuidas kodus treenides vormi hoida. Valikus on näiteks Evelin Taltsi juhendatud 30 minutit pikk jooksijate ÜKE treening. Evelin ütleb treeningu sissejuhatuseks nii: „Tänapäeva sportlase üldkehaline ettevalmistus ei koosne ammu enam ainult tavalistest ülakeha tõstetest, kätekõverdustest või “plangu” hoidmisest. Paremate sportlike tulemuste saavutamiseks ja vigastuste vältimiseks peaks kasutama tunduvalt funktsionaalsemaid harjutusi. Märksõnadeks on liikuvus, plastilisus, koordinatsioon, lihaste koostöö, kiirus, jõud, vastupidavus.”

Rohkem infot treeningute kohta leiad siit.

NB! Lisaks artiklis nimetatud võimalustele leiab internetist väga palju soovitusi, kuidas praegu kodus aktiivne olla. Vaja on ainult veidi googeldada ja siis peale hakata.

Püsige aktiivsed!

Tekst: Merilin Piirsalu