Grillers naiste rannavolle sarjas peeti 2. etapp

Grillers rannavolle

Grillers naiste rannavolle karikasarja II etapp toimus 26.06. Julgeid naispaare, kes tulid külma ja vihma trotsima oli kokku 15.

Ka sel etapil oli osavõtjaid erinevatest Eestimaa paikadest. Mängiti kahe miinuse süsteemis, kus I etapil osalenud paarid paigutati tabelisse vastavalt eelmisel etapil saavutatud kohale ning uued paarid lisandusid tabelisse loosiga. Sarnaselt eelmisele etapile mängiti kaks geimi 15 punktini ning vajadusel kolmas geim 11 punktini.

Tabeli pluss poolel pidid kõvasti vaeva nägema Rakvere noored Marianne Ojasalu – Matilde Marie Loorits. Nii mõnegi mängu lõpptulemuse selgitas alles kolmas geim, kuid pikkadest mängudest hoolimata kindlustasid esimese poolfinaali koha endale just nemad.

Eelmise etapi tulemust kordasid Tallinna paar Maria Jõgi – Karolina Lõhmus, kes mängisid end kindlalt, kaotamata ühtegi geimi, poolfinaali.

Sarnaselt eelmisele etapile kindlustas läbi miinusringi poolfinaali koha Dace Azace – Monika Sild. Miinusringi langesid ka eelmise etapi võitjad Merike Errit – Merilin Kuhi, kes sellest hoolimata jõudsid samuti edukalt poolfinaali.

Grillers rannavolle
Löögil Maili Jaaska, kaitses Aile Rummel

Seoses pikale veninud õhtuga ning vihmase ilmaga mängiti alates poolfinaalist üks geim 21 punktini. Esimeses poolfinaalis kohtusid omavahel Marianne Ojasalu – Matilde Marie Loorits, kelle vastasteks said Dace Azace – Monika Sild. Äärmiselt tasavägisest ja pingelisest mängust väljusid tulemusega 24:22 võitjatena Rakvere noored Ojasalu – Loorits.

Teises poolfinaalis pidid Karolina Lõhmus – Maria Jõgi tunnistama taaskord Merike Erriti – Merilin Kuhi 13:21 paremust.

Kolmanda koha mäng kulges esialgu küllaltki tasavägiselt, kuid lõpuks näitasid paremat minekut Jõgi – Lõhmus võites Azacet – Silda tulemusega 21:15.

Finaalis kohtusid omavahel Marianne Ojasalu – Matilde Marie Loorits ning Merike Errit – Merilin Kuhi. Paarid olid omavahel juba varasemalt tabeli plusspoolel kohtunud, kus Ojasalu – Loorits kukutasid paari Errit – Kuhi miinusringi, kuid nüüd oli I etapi võitjatel võimalus oma eelmise etapi tulemust korrata.

Kodupubliku toel krooniti aga sel korral võitjateks Marianne Ojasalu – Matilde Marie Loorits, kes võtsid kindla võidu tulemusega 21:11. Seega pidid Merike Errit – Merilin Kuhi seekord leppima teise kohaga.

Grillers rannavolle
Esinelik, vasakult Dace Azace – Monika Sild, Merilin Kuhi – Merike Errit, Matilde Marie Loorits – Marianne Ojasalu, Karolina Lõhmus – Maria Jõgi

Korraldajate poolt suur tänu vägeva õhtu ja põnevate ning tasavägiste mängude eest. Kohtume kolmandal etapil, mis toimub 10. juulil algusega kell 18.00, Rakvere Spordikeskuse rannavolle väljakutel.

Eelregistreerumine III etapile avatakse Grillers naiste rannavolle karikasarja Facebooki lehel 3. juulil.

Grillers naiste rannavolle karikasarja II etapi lõppjärjestus:

 1. Marianne Ojasalu – Matilde Marie Loorits
 2. Merilin Kuhi – Merike Errit
 3. Maria Jõgi – Karolina Lõhmus
 4. Dace Azace – Monika Sild
 5. Jaana Timofejev – Kaisa Siimann
 6. Annabel Huik – Kristiina Kopli
 7. Raili Kont-Kontson – Marju Sillasoo
 8. Ülle Teska – Kristi Tooming
 9. Gertrud Alatare – Karin Lassi
 10. Aile Rummel – Annika Altoja
 11. Triinu Piirimäe – Maili Jaaska
 12. Kristiine Keren Kotiesen – Helen Hunt
 13. Kaidi Kattai – Kristi Raudlepp
 14. Grete Adler – Kärt Peetrimäe
 15. Anette Arak – Isabel Kevade

II etapi auhinnad panid välja: New Nordic, Vegan Fox Eesti, Vana Jüri Seebikoda, Öselbirch ja Fazer Eesti. Lisaks said kõik esmakordsed osalejad Beautiful Me kehasalongi poolt tasuta seansi lõõgastavale rullmasasaažile.

Grillers naiste rannavolle karikasarja elluviimist toetavad: Grillers, Liliina, Luureretked OÜ, Belle Stuudio, Rannahall, Fysiotikker, Ösel Birch, Daysy Estonia, Vana Jüri Seebikoda, Beautiful Me Kehasalong, Cutrico Hair, UAB New Nordic, Vegan Fox Looduskosmeetika, Fazer, Wooden Lifestyle ja Teras Beach.

Lisainfot leiad Facebookist.

Tekst: Ajakiri Sport

Fotod: