Kes kuuluvad laskesuusatamise MM-il Eesti koondisesse?

Regina Oja
Regina Oja Foto: Jarek Jõepera

13. veebruaril, algavad Itaalias Anterselvas laskesuusatamise maailmameistrivõistlused. Eesti koondisel on MM-il individuaalsõitudes nii meeste kui naiste arvestuses kolm stardikohta. Samuti starditakse teatesõitudes.

Anterselva MM-ile sõidavad naistest Johanna Talihärm, Regina Oja, Tuuli Tomingas ja Grete Gaim, meestest Kalev Ermits, Rene Zahkna, Raido Ränkel ja Kristo Siimer.

Varuvõistlejateks on meestest Robert Heldna ning naistest Kadri Lehtla ja Susan Külm, kes osalevad samal ajal Itaalias Martellis toimuval IBU karikasarja võistlusel ning vajadusel liituvad koondisega Anterselvas.

MM-i esimestel võistluspäevadel on kavas segateade ja sprint. „Segateadet sõidavad esialgse plaani kohaselt Regina Oja, Johanna Talihärm, Rene Zahkna ja Kalev Ermits. Sprindis lähevad naistest praeguse plaani järgi starti Johanna, Regina ja Tuuli, meestest Rene, Kalev ja Raido,“ ütles Eesti koondise peatreener Indrek Tobreluts. „Kristo Siimer valmistub juunioride EM-iks ja teeb kaasa ainult meeste 4 x 7,5 km teatevõistlusel.“

Allikas: Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon