Sea oma eesmärgid targalt, siis saavutad ka tulemusi

Jalgpall

Eesmärkide seadmine ei küsi konkreetset aega. Kui sa ei ole endaga rahul, siis on täpselt õige aeg välja mõelda, milliseid muutusi soovid ning kuidas nende poole liikuda. Oluline on neid eesmärke seada jätkusuutlikult.

Kirjuta enda jaoks kõik nii lahti kui võimalik

Eesmärke on kergem saavutada väiksemate sammude haaval. Pane kirja eesmärgid, mida soovid saavutada, et seejärel panna paika täpsem plaan. Mõtle läbi esimene samm, seejärel teine ning kolmas. Niimoodi liigud sa tasapisi muudkui edasi ning ei anna esimese hetkega alla. Vastasel juhul minnakse tihti suure entusiasmiga peale ning seatakse kohe eesmärgiks käia iga päev trennis, tõsta meeletuid raskusi, kuid nii on läbipõlemise oht kiire tekkima.

Järjepidevus viib sihile

Üleöö ei ole võimalik kohe kõiki enda eesmärke saavutada ning seda tuleb mõista. Järjepidevus on üks olulisemaid punkte, mida peaksid järgima. Kui sul on eesmärk ning siht silme ees, siis tegutse selle nimel pidevalt. Igapäevased väiksed sammud viivad kokkuvõttes sind kaugemale! Miks antakse tihti enda eesmärkide nimel tegutsemise nimel alla? Sest meil ei jagu piisavalt kannatust.

Eesmärke pead seadma endast lähtuvalt

Me ei saa enda eesmärke kellegi teisega omavahel võrrelda. Me oleme erinevad enda füüsilise hetkeseisundi poolest, samuti eesmärkide ning sihtide osas. Me ei saa kunagi teada, mida inimene meie kõrval on ehk juba teinud selleks, et olla seal, kus ta hetkel seisab. Küll aga tead sina ennast ja see ongi kõige olulisem. Sina teed oma asja ning liigud enda sihtide poole järk-järgult ja võitude haaval.

Pane end proovile ja vii oma mõtted täide! Pane need kirja, loo endale silme ette konkreetsem pilt ja nende saavutamine on sinu teha!

Allikas: Intensivept.ee

Foto: Pixabay