Suurimad spordisündmused 2021. aastal

aasta suurimad spordisündmused kasiino.com spordiennustus

Pärast seda, kui koroonaviiruse pandeemia tekitas 2020. aasta spordikalendris totaalse segadusse, on spordisõprade hinges uus lootus koitnud 2021. aasta suhtes. Ilmselt päris normaalsesse rütmi me spordimaailmaga veel sellel aastal ei jõua, kui see üldse on veel kunagi võimalik, kuid paljud suured spordisündmused, mis eelmisel aastal ära jäid, on nüüd siiski toimumas. Vaatame lähemalt, mida põnevat on spordisõpradel alanud aastalt oodata.

Tokyo suveolümpiamängud toovad kokku maailma parimad atleedid

Tokyo olümpiamängud, mis algselt plaaniti korraldada 2020. aastal, on pandeemia puhkemise tõttu kõige suurem spordisündmus, mis sai 2021. aastasse edasi lükatud. Nii Rahvusvaheline Olümpiakomitee kui ka Tokyo mängude korraldajad on kinnitanud, et mängud igal juhul toimuvad ja praeguste plaanide kohaselt algavad need 23. juulil ja lõppevad 8. augustil.

Tähelepanu on Tokyos loomulikult klassikalistel spordialadel nagu kergejõustik ja ujumine, kuid kindlasti püüab paljude huvi ka korvpall. Tänu sellele, et maailma tugevaim korvpalliliiga NBA plaanib oma hooaja lõpetada enne olümpiamängude algust on suur lootus, et korvpalliturniiril näeb osalemas ka korvpalli superstaare.

Olümpiamängude spordialade nimekirjale, mis on praegu 33 erinevast alast koosnev, lisatakse viis uut spordiala: rulasõit, mägironimine, surfamine ning Jaapanile sobivalt pesapall ja softpall ning lisaks ka karate. Juba olemasolevad spordialad, näiteks kanuusõit, poks ja vehklemine, näevad uute medalialade lisamisega liikumist ka peamiselt soolise võrdõiguslikkuse suunas.

Neile, kes soovivad lisaks oma kaasmaalastele kaasa elamisele saada täiendavat elamust olümpiamängude jälgimisest on üheks heaks võimaluseks teha erinevatele võistlustele panuseid. Spordiennustus lisab spordialade vaatamisse täiendavat särtsu ja võib tuua lisaks elamusele ka korraliku sissetuleku pangakontole.

Euro 2020 jalgpalliturniir

Üks jalgpalli suurimaid sündmusi, Euro 2020, langes samuti koronaviiruse pandeemia ohvriks. Euroopa parima selgitamine lükati 2020. aastast 2021. aastasse ja turniir peetakse nüüd 11. juunist kuni 11. juulini 2021. aastal.

Praeguse seisuga kavatsetakse turniiri võõrustada koguni 12 erinevas riigis. Kuna turniiril osalevad mitmed suurimad jalgpalliriigid, teevad fännid kindlasti otsuse võimalusel staadionile kohale minna või kui seda võimalust ei ole, siis vaadata mänge televiisorist.

Grand Slam tenniseturniirid

Tennis on üks maailma populaarsemaid spordialasid nii harrastajate poolest kui ka vaatajate numbrite osas. Eelmisel hooajal jäid mõned suurturniirid kahjuks ära (nende hulgas ka Wimbledon), kuid sellel aastal on plaanitud kõik turniirid korraldada.

Alguse saab Grand Slam turniiride hooaeg nagu tavaliselt maailma kuklapoolel, kus juba veebruaris peetakse Austraalia lahtised meistrivõistlused. Seejärel on maailma tennise paremikku võõrustamas Prantsusmaa Roland Garros saviliiva tenniseväljakud, misjärel minnakse mängima murukattega väljakutele Inglismaale. Suure Slämmi turniirid lõppevad ilmselt sügisel peetavate USA lahtiste meistrivõistlustega.

Kindlasti on sellel aastal oluline ka olümpiamängude raames toimuv tenniseturniir, sest kui Grand Slam turniiride võite on tennisistidel võimalik püüda igal aastal, siis olümpiamängude turniir toimub vaid iga nelja aasta tagant. See teeb sellest veidi teistsuguse aasta ja tennisistide jaoks veidi põnevama hooaja.

Spordisündmusi on veel teisigi

Loomulikult võib erinevate spordisündmuste nimekirja teha palju pikema. Mainime siinkohal siiski ära veel ainult mõned olulisemad. Peale Tokyo olümpiamängude lõppu toimuvad samas kohas ka paraolümpiamängud, juuni lõpust juuli keskpaigani on Prantsusmaal kavas jalgratturite kuulsaim mitmepäevasõit Tour de France, aasta lõpus on kavas ragbi maailmameistrivõistlused ning loomulikult toimub palju erinevaid snuukeri ja golfi turniire.

Kokkuvõtlikult võib öelda, et spordifännidel on põhjust rõõmustamiseks. Võrreldes eelmise aastaga on piisavalt sündmusi, millele kaasa elada ja põnevust jätkub aastaringselt ja igasse kuusse.

Sisuturundus