Tallinn Truck Show-l esinevad puurimootorratturid pelgavad enim käte-jalgade tõsiseid vigastusi

cageriders

5. ja 6. augustil Tallinna Lauluväljakul esinevad proffidest Soome puurimootorratturite duo Sasja Laajoki ja Jarno Karanto kardavad enim käte-jalgade võrestiku vahele jäämist. Tallinn Truck Show toob lauluväljakule kokku maalitud ja tuunitud hiigelveokid, driftijad, freestyle motokrossi-, veokaralli tegijad meilt ja mujalt Euroopast. 

Vaata videost, milline näeb välja mootorratastega puurisõit:  https://youtu.be/06G3DS6GNXY

Puurimootorratturid esinevad üliohtlike trikishowdega Tallinn Truck Show mõlemal päeval kaks korda. Meeste sõnul on kõige ohtlikum trikk vastupidises suunas sõitmine, sest ajastus peab olema ülitäpne.

Elevus ja ohuatmosfäär ning mootori lõhn ja hääl on soomlaste sõnul see, mille pärast riskantset sporti tehakse.

Puurimootorratuuriks saadakse pika aja ja tugeva trenni kaudu. Gravitatsioonijõud ja kiire pöörlemine koormavad tugevalt keha ning igaüks sellega hakkama ei saa. See nõuab aastaid sõitmist, sportlikku elustiili ja head füüsilist vormi.

Tallinn Truck Show muusikaline peaesineja on Motörheadi kitarrilegend Phil Campbell. 32 aastat Motörheadi esikitarristina maailma lavasid vallutanud Campbell esineb bändiga The Bastard Sons. Lisaks saab pealaval näha ka meie rokkmuusika esinumbrit Terminaatorit ja teisi artiste.

soome cageriderid

Lisa: truckshow.ee