Keila KK mänedžerina alustas tööd Kaarel Sibul

Tarmo Hein ja Kaarel Sibul
Tarmo Hein ja Kaarel Sibul. Foto: Keila KK

Keila KK esindusmeeskonna mänedžerina astus juunis ametisse mitmekülgse korvpallialase taustaga Kaarel Sibul, kes on varasemalt üksteist aastat töötanud samal ametikohal BC Kalev/Cramo meeskonna juures ning omab laialdast kogemust spordi- ja juhtimisvaldkonnas.

Keila Korvpallikooli juhi Tarmo Heinal on hea meel, et Keila KK esindusmeeskonna mänedžerina alustas Sibul, kelle kogemused ja visioon aitavad saavutada uusi kõrgusi. „Tema pühendumus ja teadmised on väärtuslik lisand meie meeskonnale ning kogu organisatsioonile. Ootame huviga koostööd ja oleme veendunud, et tema juhtimisel jätkub meeskonna areng ning edu korvpalliväljakutel,“ ütles Tarmo Hein.

20 aastat spordivaldkonnas tegutsenud Kaarel Sibula eesmärk on Keila esindusmeeskonna jätkusuutlik arendamine. „Minu eesmärk on arendada klubi ning aidata meeskonnal jõuda tasemele, kus oleme Eesti meistrivõistlustel pidevad medali pretendendid ning suudame olla tugevad vastased ka Eesti-Läti Ühisliigas,” tõi Sibul välja.

Kaarel Sibul on töötanud spordivaldkonnas mitmetel juhtivatel positsioonidel. Aastatel 2022-2023 oli ta Eesti Korvpalliliidu naiste korvpalli juht ja 2009– 2020 töötas ta BC Kalev/Cramo mänedžerina. Lisaks on Sibul juhtinud ka AS Otepää Golfi.

Keila KK esindusmeeskond sai pääsu Paf Eesti-Läti Ühisliigasse aasta tagasi ning esimene hooaeg õnnestus üle ootuste hästi. Saavutati 11 võitu, sealhulgas tugevate vastaste vastu, nagu Tartu Ülikool Maks&Moorits ning Viimsi/Sportland.

Allikas: Keila KK