Saare Golf kingib Kuressaare Haigla 400 meditsiinitöötajale aastased mänguõigused

Saare Golf

Saaremaa oli võitluses koroonakriisiga erakordselt tubli, seda suuresti tänu arstide heale tööle. Tänutäheks ning tunnustamiseks soovib Saare Golf kinkida heategevuslikul eesmärgil 400 meditsiinitöötajale aastase mänguõiguse Saaremaa Golf & Country Club liikmetena. Kuna golfiväljak on haigla taga, on seal ka hea lähedal käia tuulutamas keha ja vaimu.

“Golfipalavik on hea “viirus”, mis hoiab meid tervena – värskes õhus saab liikuda ja sellest stressist välja tulla,” ütleb Saaremaa Golfi esindaja Rein Raudsepp, kes teab omast kogemusest haiglas käies, kui raske oli maski kanda ka lühikest aega. “Parem käime paar tundi golfiväljakul, siis jaksame jälle edasi minna.”

Kuressaare haigla juhatuse liige Mart Kõlli sõnab, et Kuressaare Haigla on kogu koroonakriisi vältel tajunud kogukonna toetust ning saanud innustust headest sõnadest ja tegudest. “Meie töötajad ja juhtkond on tänulik Saare Golfi meeskonnale, kes pakkusid omalt poolt kõigile haigla töötajatele võimalust oma mõtteid haiglatöölt eemale tuua ning katsetada oma oskusi spordialal, mis on paljude jaoks kindlasti uus väljakutse,” tänab Kõlli.

“Kuressaare Haigla on tervikuna võtnud eesmärgiks olla pigem tervise- kui haigemaja ning Saare Golf annab meie tublidele töötajatele võimaluse ka ise rohkem värskes õhus liikuda, uusi oskusi omandada ning omakeskis tööväliselt suhelda. Suur tänu teile!”

Foto: ajakiri Golf / Martin Gorris