EOK tunnustas 2020. aasta medalivõitjaid

Fotol vasakult paremale: EOK sportlaskomisjoni liige Ott Kiivikas, kelle raamatu „Targalt toitumise ja treenimise käsiraamat“ said medalistid kingituseks, Kelly Sildaru treener Mihkel Ustav, noorte olümpiavõitja Kelly Sildaru, EOK president Urmas Sõõrumaa, aasta treener Anna Levandi, noorte võistkondlik olümpiavõitja Arlet Levandi, EOK peasekretär Siim Sukles. Foto autor: Karli Saul/EOK.
Fotol vasakult paremale: EOK sportlaskomisjoni liige Ott Kiivikas, kelle raamatu „Targalt toitumise ja treenimise käsiraamat“ said medalistid kingituseks, Kelly Sildaru treener Mihkel Ustav, noorte olümpiavõitja Kelly Sildaru, EOK president Urmas Sõõrumaa, aasta treener Anna Levandi, noorte võistkondlik olümpiavõitja Arlet Levandi, EOK peasekretär Siim Sukles. Foto: Karli Saul/EOK.

Eesti Olümpiakomitee tunnustas 15. juunil Hilton Tallinn Park konverentsikeskuses peetud pidulikul tänuvastuvõtul 2020. aastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt 76 medalit võitnud sportlasi ja nende treenereid.

 EOK president Urmas Sõõrumaa tänas oma kõnes sportlasi ja nende treenereid, kes koroonapandeemiast räsitud aastal võimsate tulemusteni jõudsid.  „Need medalid on tänavu veelgi tänuväärsemad ja kallihinnalisemad. Meie väikese rahva jaoks on need olulised autasud, mis näitavad meie elujõudu, tugevust ja pealehakkamist!“

Vastuvõtule olid kutsutud nii olümpia- kui ka mitteolümpiaaladel maailma- ja Euroopa meistrivõistlustelt 2020. aastal medaleid võitnud täiskasvanud ja noorsportlased oma treeneritega. Ühtlasi tunnustati noorte olümpiamängude medaliste.

Teiste seas osalesid üritusel näiteks noorte olümpiavõitja, freestyle-suusataja Kelly Sildaru, aasta treener Anna Levandi koos oma poja, noorte olümpiamängudel võistkonnavõistluses kuldmedali võitnud Arlet Levandiga, iluvõimlemise EMil pronksmedali võitnud rühmkava koondis, bodyfitnessis maailmameistriks tulnud Tiia Kaare.

Allikas: EOK