“Võrkpallisuvi 2021” kutsub lapsi üle Eesti tasuta trenni!

Võrkpall
Foto: Pexels

Eesti Võrkpalli Liit alustab koostöös kohalike omavalitsuste ja Swedbankiga lastele mõeldud tasuta treeningutega. 16 vallas toimuvad treeningud stardivad 28. juunil ja lõpevad augusti lõpus, vaid mõned päevad enne Tallinnas 1. septembril salgavat Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri.

“Võrkpallisuvi 2021” on mõeldud nii algajatele kui ka edasijõudnud 9 kuni 14-aastastele lastele, kellele võrkpallimäng juba meeldib või kes tahavad alaga tutvust teha.

Treeningud toimuvad Tallinnas, Jõgeva vallas, Viljandis, Võrus, Võru vallas, Tartus, Kambja vallas, Nõo vallas, Rakveres, Rakvere vallas, Haljala vallas, Kadrina vallas, Tapa vallas, Hiiumaa vallas, Saaremaa vallas ja Viimsi vallas.

Eesti Võrkpalli Liidu noortetöö arendusjuht Rando Soome: “Tahame tasuta treeningutega innustada lapsi ka suvel liikuma ja võrkpalliga lähemat tutvust tegema. Loodetavasti leiavad suviti võrkpallitrennides osalevad lapsed ka sügisel tee oma kodukoha lähedal olevatesse treeningrühmadesse. Lisaks on “Võrkpallisuvi 2021″ suurepärane võimalus maale vanaema juurde minnes osaleda seal ka kohaliku valla treeningutel,” ütles Soome.

Suvetreeningutes osalevad vallad saavad projekti ühelt toetajalt Swedbankilt kingituseks kvaliteetseid võrkpalle ning treeninguid külastavad Eesti tippmängijad ning EM-i maskott Ace.

Täpsema treeningute ajakava ja treeningpaigad avalikustame peatselt nii EVF-i kodulehel kui ka kohalike omavalitsuste häälekandjates.

Allikas: Eesti Võrkpalli Liit