Mida sa vajad edukaks jõutreeninguks?

Under Armouri tooted on saadaval Sportlandis

Vastus on lihtne: õiget varustust, korralikku jõusaali ja treeningut toetavat toitumist. Siin on spikker.

Under Armour aitab keskenduda sooritusele

USA spordibränd Under Armour on populaarsust kogunud eelkõige jõusaalispordi ja CrossFiti harrastajate hulgas, sest detailideni läbi mõeldud rõivad ja jalatsid sobivad ideaalselt rasketeks jõu- ja lihastreeninguteks. Uusi mudeleid luues peab Under Armour silmas eelkõige nende kandjat. Tooted aitavad sportlasel oma sooritust parandada, sest need on tehnilised, vastupidavad ja kergesti hooldatavad. Tänu sellele ei pea sportlane mõtlema ühelegi segavale faktorile, vaid saab täielikult sooritusele keskenduda.

Under Armour spordiriided on saadaval Sportlandi poodides.

Treeningu muudavad nauditavaks õigesti valitud jalatsid

Täiusliku treeningu jõusaalis tagavad õigesti valitud jalatsid. Treeningjalats peab pakkuma stabiilsust ja jalga toestama, et jalg erinevaid harjutusi tehes selle sees ei liiguks. Samuti peab tald haakuma põrandaga, et jalg ei libiseks. Kui otsid jõusaalitrenniks sobivaid jalatseid, siis võid pilgu pöörata Nike Metconi poole, mis ongi mõeldud jõusaali ja raskustreeningute jaoks ning millel on kõik eelnevalt mainitud omadused. Nike Metcon treeningjalatsite alustald on piisavalt stabiilne ja jäik, nii et tunned end trennisaalis mugavalt ja kindlalt, seda ka harjutuste puhul, mis nõuavad suuremat tasakaalu. Jalatsite pealsed on tehtud vastupidavamast materjalist, et külgedele liikumine seda ei kahjustaks ning materjal ei veniks. Nike Metcon on piisavalt jäik, mistõttu saad rahulikult treenida ka suurte raskustega, sest pole karta, et jalatsid läbi vajuksid.

Liitu MyFitnessiga ja treeni jõusaalides üle kogu Eesti

MyFitnessis saad treenida üle Eesti kokku 19 klubis. Novembris avatakse MyFitness Tartu Annelinna avar klubi, ja seega saab klubisid kokku 20. Paketiga MyFitness+ saad ühe kuutasu hinnaga külastada kõiki klubisid ning liitudes saad lisaks sportimisvõimalusele kasutada paljusid häid soodustusi MyFitnessi koostööpartnerite juures.

MyFitnessi liikmelepingud on tähtajatud: sa ei pea sõlmima aastast lepingut ja soovi korral saad võtta treeningpuhkust kaheks järjestikuseks kuuks, ilma et liikmesus katkeks.

Klubiga liitumisel saad külastada piiramatult rühmatreeninguid, jõusaali, basseine ja Studio X-i treeninguid. Sügisel käivitus MyFitnessis programm Wake up!, mille raames on tunniplaanides klubi tutvustavad tuurid, rohkelt jõusaali ABC-tunde ning algajatele suunatud rühmatreeningud START!.

Vaata lähemalt myfitness.ee

Ideaalse vormi saavutamise võtmekoht on toitumine

Treenerid Egert Oiov ja Piret Lauk on kirjutanud põneva raamatu kõikidele, kes tunnevad huvi tervisliku elustiili vastu. Öeldakse, et kõik hea siin ilmas teeb paksuks või on amoraalne – selle raamatu eesmärk on tõestada vastupidist. „Ideaalvormi teejuht“ avab värava treeningute ja toitumise värvikirevasse maailma, milles orienteerumine muutub aina raskemaks. Raamatus on ligi poolsada retsepti, et saaksid tänu teadlikule ja tervislikule toitumisele oma elu parimasse vormi jõuda või lihtsalt kehale tervislikku turgutust pakkuda. Tervislik toitumine ja teadlik treenimine ei ole projekt, see on elustiil. NB! Kõikide toitude energiasisaldus ja makrotoitained on juba sinu eest välja arvutatud.

Tekst: Ajakiri Sport

Sisuturundus

Loe siit, miks on vaja jõutrenni teha.