Ela koos ajakirjaga Sport kaasa võrkpallikoondistele ja võida koondise mängusärk!

Eesti koondis

Pühapäeval, 6. jaanuaril tulevad EM-i valikmängudes platsile nii Eesti naiste- kui ka meeste võrkpallikoondis. Naiste mäng Tartu Ülikooli spordihoones algab kell 16.00 ja meeste matši avavile antakse samas 19.00.

Tartus on kohal ka ajakiri Sport ning aitab koostöös Eesti Võrkpalli Liiduga päeva veelgi ägedamaks teha. Ainult Tartus saad osta värske ajakirjanumbri, mille vahel on 10 küsimusega võrkpalliviktoriin. Kõikide õigesti vastanute vahel loositakse kohapeal enne mängu lõppu auhindadeks Robert Tähe ja Oliver Venno mängusärgid. Need särgid on tõelised rariteedid – just nendes valgetes särkides mängides võitis Eesti eelmisel aastal Euroopa Kuldliiga finaalis Tšehhit.

Kui sa tahad aga oma võiduvõimalusi duubeldada või Tartusse tulla ei saa, siis vormista ajakirja Sport aastatellimus. Kõikide nende vahel, kes teevad tellimuse ajavahemikus 4.-14. jaanuar lähevad loosi Timo Tammemaa ja Kristo Kollo mängusärgid.

Kes veel ei tea, siis pühapäevastes mängudeks on naiste vastaseks Rootsi ja mehed võtavad mõõtu Lätiga. Mehed on edasipääsu EM-ile juba kindlustanud, aga naised vajavad finaalturniirile pääsemiseks võitu ja seega ka fännide abi.

Tekst: Ajakiri Sport

Foto: Gertrud Alatare