Noored Eesti BMX krossiratturid alustasid hooaega Euroopas võidukalt

Sten Tristan Raid
Sten Tristan Raid

Märtsi viimastel päevadel avati Veronas BMX krossi hooaeg Euroopa karikasarja etapiga.

Esimeselt etapilt saavutas Sten Tristan Raid (B11) 2. koha ja Ruudi Lumiste (B10) 4. koha. Tõnis Mugra (B13) jõudis  poolfinaali. Kristofer Raul Puri (B14) ja Joonas Vaikmäe (B12) sõitsid veerandinaalis, kuid sealt kahjuks edasi ei pääsenud.  Miina Ojasild (G15/16) ja Loviisa-Ly Puri (G11/12) pidid sel korral leppima eelsõitudega. Martti Härmoja (B15/16) kukkus teises eelsõidus ning enam edasi ei võistelnud.

 Euroopa karikaasarja 2. etapi B11 vanuseklassi autasustamine. Esikohal Eestit esindanud Sten Tristan Raid.
Euroopa karikaasarja 2. etapi B11 vanuseklassi autasustamine. Esikohal Eestit esindanud Sten Tristan Raid.

Teisel etapil võttis Sten Tristan Raid etapivõidu, tuues sellega teist korda Euroopa karikasarja etapi võitja tiitli Eestile. Ruudi Lumiste ja Tõnis Mugra  jõudsid poolfinaali. Joonas Vaikmäe ja Kristofer Raul Puri sõitsid end veerandfinaali. Ka sel korral pidid leppima Miina Ojasild ning Loviisa-Ly Puri eelsõitudega. Martti Härmoja teist etapi kaasa ei sõitnud.

Järgmine Euroopa karikasarja etapp toimub Zolderis 19-22. aprill.

Tekst: Ajakiri Sport

Fotod: erakogu