Grillers naiste rannavolle karikasari tuleb taas

Grillers rannavolle sari
Foto: Gertrud Alatare

Rannavolle on spordiala, mis toob igal suvel randadesse hulgaliselt mängijaid. Alati ei olegi kõige olulisem mängutase, vaid just suur soov ja tahe enda argipäeva õhtut või puhkepäeva aktiivselt ja mõnusat veeta.

12. juunil stardib teist aastat korraldatav Grillers naiste rannavolle karikasari. Karikasarja eesmärk on populariseerida rannavõrkpalli ning luua võimalus naispaaridele võistlemiseks, selgitamaks välja Grillers naiste rannavolle karikasarja 2019 parimad. Karikasarjale oodatakse võistlema kõiki rannavolle huvilisi naisi, sõltumata sportlikust tasemest.

Karikasarjas on 5 etappi, mis toimuvad kolmapäeva õhtuti algusega kell 18.00 Rakvere Spordikeskuse rannavolle väljakutel.

Etappide toimumisajad:

I etapp 12. juuni;

II etapp 26. juuni;

III etapp 10. juuli;

IV etapp 24. juuli;

V etapp 7. august.

Mängude läbiviimiseks on kasutuses neli väljakut, mis tagab maksimaalse mänguaja kõikidele osalejatele. Olenemata rohkete väljakute olemasolust pääseb igale etapile mängima maksimaalselt 16 kiireimat eelregistreerunud paari. Seega kui soovid kindlasti osaleda, siis tasub end kindlasti juba varakult registreerida.

Etappidest osavõtmiseks on võimalik end registreerida Grillers naiste rannavolle karikasari 2019 Facebooki lehel oleva registreerimisvormi kaudu. Eelregistreerimine lõppeb võistlusele eelneval päeval kell 19.00.

Võistluspaigas kohapeal tuleb tasuda osavõtumaks, mis on eelregistreerimisel 15 eurot paari kohta. Osavõtutasu sisaldab esmakordsel osalemisel toetajate logodega võistlussärki ja üllatusi sponsorite poolt.

Iga etapi kolme parimat paari autasustatakse toetajate poolt välja pandud auhindadega. Lisaks on loosiauhinnad ja karikasarja üldkokkuvõtte kolme parimat naist autasustatakse karikate ja eriauhindadega. Kõikide Grillers naiste rannavolle karikasari osalejate vahel läheb viimasel etapil loosi eksklusiivne Teras Beach pakett. See sisaldab 1,5 tundi treeningaega koos treeneriga, 1,5 tundi väljaku kasutust, VIP sauna kasutust 2 tundi ja samuti mõnusaid tervitusjooke. Kogu paketi väärtus on üle 500 euro.

Karikasarjale panid õla alla Liliina, Luureretked OÜ, Belle Stuudio, Rannahall, Fysiotikker, Ösel Birch, Daysy Estonia, Vana Jüri Seebikoda, Beautiful Me Kehasalong, Cutrico Hair, UAB New Nordic, Vegan Fox Looduskosmeetika, Fazer ja Wooden Lifestyle.

Karikasarja juhend, lisainfo ja registreerumine siin.

Kohtumiseni I etapil, 12. juunil Rakveres!

Allikas: Grillers naiste rannavolle karikasari