Grillers naiste rannavolle karikasarja esimesel etapil jäid võitmatuks Merike Errit ja Merilin Kuhi

Grillers rannavolle sari

12. juunil peeti Rakvere Spordikeskuse rannavolle väljakutel teist suve toimuva Grillers naiste rannavolle karikasarja I etapp, kus võistlustules oli 14 paari.

Võistkonnad paigutati loosi alusel kahe miinuse süsteemi tabelisse. Mängiti kaks geimi 15 punktini ning vajadusel kolmas geim 11 punktini. Plussringist mängisid end kindlalt, ilma ühegi geimi kaotuseta poolfinaali Merike Errit ja Merilin Kuhi. Samasuguse tulemusega kindlustasid teise poolfinaali koha endale Maria Jõgi ja Karolina Lõhmus. Miinusringist suutsid poolfinaali mängida end Dace Azace ja Marika Raiski ning Kaidi Kattai ja Kristi Raudlepp.

Alates poolfinaalidest mängiti üks geim 21 punktini. Esimeses poolfinaalis kohtusid omavahel Merike Errit, Merilin Kuhi ja Dace Azace, Marika Raiski. Kindla 21:11 tulemusega näitasid oma paremust Merike Errit ja Merilin Kuhi.

Teine poolfinaali mäng oli esialgu küllaltki tasavägine, kuid lõpuks võtsid võidu Maria Jõgi ja Karolina Lõhmus tulemusega 21:15 Kaidi Kattai ja Kristi Raudleppa üle.

Dace Azace rünnak, blokeerimas Annabel Huik

Kolmanda koha mängus oli väsimus Grillers naiste rannavolle karikasarja korraldajate Kaidi Kattai ja Kristi Raudleppaga oma töö teinud ning seega väljusid sellest mängust kindlate võitjatena Dace Azace ja Marika Raiski, tulemusega 21:14. Seega jäi Kaidi ja Kristi saagiks seekord tubli neljas koht.

Finaalmängu alustasid ülima enesekindluse ja väga hea punktiseeriaga Maria Jõgi ja Karolina Lõhmus, kes suutsid end ette rebida seisuga 10:0. Karolina ja Maria olid teel kindla võidu poole, kuid seisul 11:1 leidsid uue hingamise Merike Errit ja Merilin Kuhi, kes kindlustasid endale lõpuks võidu seisuga 21:16.

Aitäh nende vägevate rannavolle lahingute eest ning kohtume taas teisel etapil, mis toimub 26. juunil algusega kell 18.00, Rakvere Spordikeskuse rannavolle väljakutel.

Eelregistreerimine II etapile avatakse 18. juunil.

Esimese etapi neli parimat paari
Esimese etapi neli parimat paari

Grillers naiste rannavolle karikasarja 1. etapi lõppjärjestus:

Merike Errit ja Merilin Kuhi

Maria Jõgi ja Karolina Lõhmus

Dace Azace ja Marika Raiski

Kaidi Kattai ja Kristi Raudlepp

Getriin Kokk ja Annabel Huik

Kristin Pütsepp ja Victoria Zelinski

Gertrud Alatare ja Karin Lassi

Isabel Kevade ja Anette Arak

Riin Laigu ja Liis Laigu

Triin Kiis ja Triinu Piirimäe

Aile Rummel ja Annika Altoja

Ülle Teska ja Kristi Tooming

Merili Vipper ja Epp Sepp

Regina Veskimäe ja Kati-Karolin Prangli

I etapi auhinnad panid välja: Liliina, Vana Jüri Seebikoda, Cutrico Hair ja Fazer.

Lisaks said kõik osalejad Beautiful Me Kehasalongi poolt tasuta lõõgastava rullmasasaaži seansi.

Grillers naiste rannavolle karikasarja elluviimist toetavad: Grillers, Liliina, Luureretked OÜ, Belle Stuudio, Rannahall, Fysiotikker, Ösel Birch, Daysy Estonia, Vana Jüri Seebikoda, Beautiful Me Kehasalong, Cutrico Hair, UAB New Nordic, Vegan Fox Looduskosmeetika, Fazer, Wooden Lifestyle ja Teras Beach.

Lisainfot leiad Facebookist.

Tekst: Grillers naiste rannavolle karikasari

Fotod: Gertrud Alatare