Tule rannavollet õppima: Teras Beach Akadeemia kursustel veel viimased vabad kohad!

Teras Beach
Foto: Teras Beach

Kuigi suvi on läbi, ei ole rannavolle hooaeg sellega lõppenud. Teras Beachil kestab see lausa terve aasta. Kui tahad selles mängus paremaks saada või oskusi täiendada, siis just nüüd on õige aeg liituda Teras Beach Akadeemiaga.

Professionaalse rannavõrkpalluri Mart Tiisaare eestvedamisel on Teras Beachil tuleval talvehooajal algamas treeneriga treeningud täiskasvanutele. „Nii palju, kui me eelmisel hooajal oma Teras Beach pundiga (lisaks Mardile Kusti Nõlvak, Kadi Kullerkann, Julija Mõnnakmäe, Karl Stamm jt toim.) trenne andsime, saime väga palju positiivset tagasisidet ja päringuid, et miks me iganädalaselt trenne ei tee. Möödunud suvel saigi kokku pandud nii öelda Teras Beach Akadeemia, mille raames alustame iganädalaste treeningutega ning kindlasti teeme hooaja jooksul mõned lühemad treeningprojektid,“ lausub Mart Tiisaar.

Tema sõnul on lahe on näha, et inimesed on Teras Beachi trennides taibanud, et treeneriga trenn ei ole mitte ainult kiirem võimalus tehniliselt paremaks saada, vaid on ka vähemalt sama lõbus, kui mitte lõbusam ajaviide kui lihtsalt sõpradega mängimas käimine. „Puudete ja korduste arv trennis on märgatavalt suurem kui lihtsalt sõpradega mängimas käies, eriti just algajatel. Ning see rahulolu, mida inimesed sellest saavad, kui õpitaksegi midagi uut ja nähakse, et pall hakkabki õiges suunas põrkama ja kontroll keha üle paraneb, on inimeste silmadest selgelt loetav,“ selgitab Mart treeneri kasulikkust.

Foto: Allan Leppikson / Reval Foto
Peale trenni saab lõõgastuda Teras Beachi saunas. Foto: Allan Leppikson / Reval Foto

Möödunud pühapäeval toimus Akadeemia avalöök, kus osales pea 40 inimest ning kohapeal pandi kokku esimesed grupid, kes alates oktoobrist iganädalaselt treenimist alustavad. „Pühapäeval oli üllatavalt lahe üritus. Sellist töötubade formaati polegi me varem proovinud, kus järjest poole tunni kaupa võtsime läbi erinevaid elemente ja samal ajal oli kõrval võimalus mängulistes võistlustes osaleda. Kõigile tundus väga meeldivat, sest kohapeal saime kolm gruppi täiesti täis,“ ütleb Mart.

Ta lisab, et oktoobris alustavatesse rühmadesse on kohti kolmapäeval 21.00-22.30 keskmise tasemega naiste gruppi (kaks kohta) ning kuus kohta on saadaval kolmapäevasele 16.30-18.00 algajate sega gruppi. Esmaspäevane algajate ja teisipäevane meeste grupp on juba täiesti täis.

Kui soovid trennide kohta rohkem infot saada või registreeruda, tasub otse kirjutada Mart Tiisaarele. Mart.tiisaar@terasbeach.ee

Suvi jätub Teras Beachil!

Tekst: Ajakiri Sport