Rakvere virtuaalsel Ööjooksul osalemise aega pikendati kuni 15. oktoobrini

Ööjooksu medalid

Huviliste pöördumistele vastates pikendasid Ööjooksu korraldajad registreerimise ja tulemuse üles laadimise võimalust „Viking Line Eesti Ööjooks – Rakvere“ sündmusele kuni 15. oktoobrini 2020. Osaleda saab 5 km, 10 km või 21,1 km distantsidel.

„Lae tulemus üles või kinnita osalus (5 km puhul) ja väljastame sinu auhinnad (särk, medal, Viking Line ja Beautiful Me kinkekaart) vastavalt osaluspaketile veel Tartus ja Tallinnas,“ märgib Ööjooksu peakorraldaja Marko Torm. „Meieni jõudsid kümned kõned ja e-mailid, kus inimesed palusid nii lisa aega tulemuse üleslaadimiseks kui ka võimalust täiendavaks registreerimiseks. Kuna väljastused kahes suuremas linnas on veel ees, siis saime ka vastu tulla. Seega mugav eeskätt Harju ja Tartumaa inimestele, kuid ka kõikidele, kes etteantud aegadel planeerivad sealkandis viibida ühel või teisel põhjusel,“ lisab Torm. „Ei olnud raske vastu tulla ja kellegi arvelt ei peaks see ka tulema. Loodetavasti kõik õnnelikud,“ sedastab peakorraldaja.

Ööjooksu auhindu ja medaleid väljastatakse:

4.10.20 Tartus Anne Selveri parklas, kell 11-16

17.10.20 Tallinnas, Ülemiste keskuse parklas, kell 12-19

Sportland 5 km – Ööjooksu Nike Dri Fit jooksusärk, e-diplom, Viking Line ja Beautiful Me kinkekaart (15€)

Powerade 10 km – Ööjooksu Nike Dri Fit jooksusärk, e-diplom, Viking Line ja Beautiful Me kinkekaart ning juubelimedal (35€)

Nike 21,1 km – Ööjooksu Nike Dri Fit jooksusärk, e-diplom, Viking Line ja Beautiful Me kinkekaart ning juubelimedal (35€)

Auhinnad saab kätte ainult Tartu ja Tallinna märgitud väljastuskeskustes. Auhindu ei postitata ja hilisemalt ei väljastata.

Allikas: Rakvere Maraton MTÜ