Viking Line Eesti Ööjooks – Talve eri üllatab medaliga

Eesti Ööjooks - Talve eri medalid 2020

Kolmandat korda toimuv Batlikumi suurim talvine jooksu sündmus tuleb sel aastal terviseriske maandades virtuaalselt.

Tavapärasega võrreldes poole väiksema pääsmete arvuga, kuid topelt valikuid pakkudes. Senise 5 ja 10 km väljakutsetele on lisandunud nii poolmaratoni kui täispika maratoni distantsid. Neli väljakutsuvat rada, mille asukoha ja kulgemise valib osaleja ise. Olgu tegemist staadioniga, mereranna, metsaraja, linnatänavate või maantee äärsega. Kõikide distantside läbimisel on korraldaja preemiana ette näinud suure ja kauni medali, kus üllatusena paljude jaoks on kujutatud äsjavalminud Rakvere Vallimäe vabaõhuparki.

Kaunid vaated linnusele ja uuele ehitusele tuletavad osalejale meelde, miks Rakveresse üha uuesti ja uuesti soovitakse Ööjooksuks naasta. Medali näol on tegemist tõenäoliselt esimese kahe tasandilise medaliga Eestis.

Medali disain pärineb Rakvere Loovuskeskusest ja kujunduse autoriks on aastaid Eesti kaunimaid medaleid kujundanud Jule Käen-Torm.

Erilise aasta eriline medal postitatakse kõikidele detsembri jooksul distantsi läbinutele (tulemuse üles laadinutele) esitatud aadressil. Postituskulu sisaldub osalustasus, mille soodusperiood lõpeb novembriga. Sündmusel on vaid 1500 pääset. Registreerimine: ööjooks.ee.

Allikas: Rakvere Maraton MTÜ

Foto: erakogu