2020 – videopokkeri uus ajastu

2020.aasta on möödunud sündmusterikkalt ning märtsikuus pandeemiaks kuulutatud Covid-19 viirus alustas laastamistööd juba selle aasta varajases alguses. Ärid ning teenusepakkujad, kes sõltusid enamasti inimeste füüsilisest kohal olekust, pidid oma uksed kinni panema. Jäädi ootama aega, mil nakatumise risk on väiksem ning edasikande faktor madal.

Hasartmängude ärid ning kasiinod sulgesid oma uksed suuresti juba märtsikuus kuid online jäi avatuks. Kui kohapeal käia ei saanud, tuli kolida internetti.

Milline mäng muutus kõige populaarsemaks ning mida uut avastas igaüks enda jaoks?

Videopokker kui üks levinuimaid mänge online kasiinodes, teenis pea iga ööpäevaga juurde tuhandeid uusi mängijaid. Selle mängu üks suurimaid plusse on tõsiasi, et ei mängita teiste mängijate vastu, vaid arvutiprogramm määrab mängu tulemuse. Videopokker sobib just neile, kellel ei ole eelnevalt hasartmänguga kokkupuudet olnud ning soovib end harida ja rahulikult harjutada. Oma käigud ja strateegia saad eelnevalt väikse ajavaruga läbi mõelda, ning sellele vastavalt käituda.

Mis teeb videopokkeri nii vastupandamatuks?

Vastus on äärmiselt lihtne. Mängi kodunt, kus puudub pinge teha kiireid otsuseid ning teiste pilgud ning kannatamatus. Sel aastal on enamus kontoritööl viibivaid inimesi sunnitud tööd tegema oma kodunt laua tagant ning puhkehetkedel sirvitakse läbi sotsiaalmeedia ja tehakse koduseid toimetusi. Kuid kui meelelahutusest rääkida, siis kasiinod on toonud oma külastajateni uued tervitusboonused, hüved ja üllatused. Seega kodus laua tagant tööd tehes ei pea päeval isegi kodunt lahkuma, et taolist meelelahutust kogeda.

Videopokkeri esialgsed versioonid tulid turule ja kasiinodesse 1970ndadel, aga neid ei anna võrrelda sellega, mis hetkel hasartmängu veebilehtedel pakkuda on. 1980ndatel avanes justkui uus maailm videopokkeri valdkonnas. Tol ajal slotimasinaid tootnud firmad lõid partnerlused kõrgtehnoloogiliste seadmete tootjatega ning sellega elavnes sisuliselt uus hasartmängu ajastu. Hiljem kolis videopokker juba internetti ning tema populaarsus kasvas veelgi enam muutudes kättesaadavaks mängijatele üle kogu maailma. Kahemõõtmelisest disainist sai erakordselt, meeli hämmastav ja kvaliteetne mänguvõimalus, kus iga mängija tunneb end tõelise pokkeri profina.

Teadupärast mängitakse videopokkeris üldjuhul maja vastu. Klassikalises videopokkeris on oma nüansid, ning selle mängimisel koged tempot, põnevust ja saad arendada oma oskusi. Viie kaardi väljajagamisel tuleb otsustada, mille soovid välja vahetada ning millised on tähtis alles jätta. Võidutabelites on ära toodud kombinatsioonid, mille järgi võidad.

Võidutabeliga tuleks eelnevalt tutvuda, vastasel juhul võid kaotada suurte panuste tegemisel üsna kiirelt kogu oma eelarve. Oma oskuste arendamiseks ja lihvimiseks kulub alati natuke aega ning soovituslikult tuleks riskida alguses vähem ja hiljem – kui ollakse kogenum, võib lubada suuremaid riske.

Videopokkeri mänge on erinevaid kuid kõige populaarsemateks ning enim mängitavateks on „Tens and better“ ja „Jacks and better“, kus võidad vaid soldati või sellest suurema kaardiga mängimisel. „Tens and Better“ mängu korral võidad kümne või suurema kaardiga mängimisel. Harjutamiseks võib kasutada videopokkerite demoversioone, kus ei pea kohe mängima päris raha peale. Mängurahaga mängimisel saad lihvida oma oskusi ning leida enda jaoks just parima strateegia. Tegemist on hasartmänguga ning arvestama peab ka kaotustega.

Mängi ainult selle rahaga, mille kaotust võid endale lubada. Kindlasti  pea meeles tõsiasja, et hasartmängu mängimisega ei ole võimalik lahendada oma finantsprobleeme.

Soovid kogeda parimat videopokkeri kogemust?

Võid klikkida lingil ning alustada mänguga juba SIIN