6 olulist näpunäidet pikaajalise karjääri tegemiseks spordis

Trenn

Pole tähtis, mis on teie eriala. See võib olla jalgpalli mängimine kõrgliigas või riiklikus korvpalliliidus. Sõltumata mängust on see, mida õigesti teha kirjas tegelikult avalikes andmebaasides arvutustabelites.

Kuidas siis oma unistus teoks teha? Koefitsiendid näivad olevat pikaajalise spordikarjääri tegemisel madalad, kuid see pole võimatu. Kui te pole kindel, kust alustada, miks mitte kinni pidada järgmistest näpunäidetest, mis aitavad teil end mängus sees hoida.

1. Eesmärkide seadmine

Võite proovida hüpata otse treeninglaagrisse ja proovida kõiges paremaks saada, kuid parem võimalus on vaadata üle, millega peate töötama, ja seadma eesmärgid, et keskenduda sellele, kuidas te paremaks muutute. See meetod aitab teil anda juhiseid, kuidas saavutada oma pikaajalise spordikarjääri lõppeesmärk.

2. Vaadake üle oma treeningrežiim

Üks pikaealisuse võtmeid spordis on teie sobivuse tase. Teil peab olema õige treeningrežiim. See ei tähenda ainult hantlite ostmist ja mõne rakuste surumisest. Teil on vaja programmi, mis aitab teil saavutada optimaalse vorm, et saaksite oma parima saavutada.

3. Korraldage õppused

Ütlusel “harjutamine teeb meistriks” on põhjust. Pikaajalise spordikarjääri saamiseks on loomulikult soovitatav regulaarselt harjutusi teha ja võimalikult palju mänge mängida. Mida rohkem kordusi saate sisse saada, seda parem. Nii saavad kõik spetsialistid paremaks, hoolimata sellest, kas mänguks on online pokkeri mängud või võistlused globaalsel turniiril nagu Wimbledon, reegel jääb samaks.

4. Treeni omal käel ja meeskonnaga

Kui te ei võistle soolospordis nagu tennis või golf, peaksite proovima mõne teise inimese juures treeninguid korraldada. Mängupäeval võib meeskonnana harjutamine tohutult aidata. Eesmärk on, et teie liikumine lõimuks üheks. See ei tähenda, et te ei peaks ka eraldiseisvalt treenima. Peate lihtsalt leidma õige tasakaalu.

5. Õppige mängu kohta kõike, mida saate

Kui olete tõsiselt seotud pikaajalise spordikarjääriga, peaksite proovima mängu jaoks kasutama kõiki lubatuid võtteid, mis võimalik. See tähendab vanade matšide klippide ülevaatamist, professionaalidelt nende reisi kohta õppimist ning reeglite ja eeskirjade üksikasjade uurimist. Mida rohkem te spordist teate, seda paremini mõistate, mida on vaja, et olla selles kõrge kaliibriga mängija.

6. Rääkige ekspertidega

Paljudel spordialadel on alles endiste mängijate ja treenerite vaimne ressurss. See võib ilmuda raamatute, dokumentaalfilmide, podcaste. Kui aga saate otsida ühe mentor, kellega vestelda, peaksite seda tegema. Nad ei pea olema võistelnud kõige kõrgemal tasemel, kuid soovite valida kellelegi, kes on selles spordis edu saavutanud. Uurige neilt kõike, mida saate, ja vaadake, kuidas saate seda oma praeguse treeningrežiimi jaoks rakendada.

Sisuturundus