LHVst sai Eesti laskesuusatamise suursponsor

LHV
Foto: Ergo Kukk

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon alustas koostööd suurima kodumaise finantskontserni ja kapitali pakkuja LHV Groupiga, kellest sai Eesti laskesuusatamise suursponsor.

„Oleme LHV-s Eesti spordi fännid ja seetõttu on meil suur rõõm alustada koostööd Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooniga. Eesti pangana hoolime Eesti spordist ja kultuurist ning tahame aidata kaasa Eesti tuntuse kasvule maailmas. Laskesuusatamise toetamine on selleks suurepärane viis, sest spordialana paelub see paljusid, meil on tugevad Eesti sportlased ja kevadel esmakordselt Eestis ka laskesuusatamise MK-etapp,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel.

„Eesti Laskesuusatamise Föderatsioonil on erakordselt hea meel alustada koostööd Eesti kapitalil põhineva eduka suurettevõttega, kelle väärtused ja edulugu on Eesti laskesuusatajate kogukonnale suureks eeskujuks,“ ütles Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Assar Jõepera. LHV toetus aitab föderatsioonil katta nii rahvuskoondise kui ka noortekoondise vōistlushooaja kulusid ning jätkata vajaliku vundamendi ehk noortespordi kasvu toetamist. „Tänases muutuvas maailmas on suursponsori mahus koostööleping suur austus ja usaldus selle töö vastu, mida laskesuusatajad ja neid ümbritsevad inimesed teevad,“ lisas Jõepera.

Juba varakevadel jõuab BMW IBU maailmakarikasari esimest korda ka Eestisse, kui 10.-13. märtsil peetakse Otepääl hooaja eelviimane etapp. Lisaks maailmakarikale võistlevad Eesti laskesuusatajad rahvusvahelisel tasemel ka IBU karika sarjas ja IBU juunioride karika sarjas.

Allikas: Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon