Osalemine online kasiino turniiridel on hea võimalus täiendavateks võitudeks

Online kasiino

Kui sulle meeldib online kasiinos erinevate mängude mängimine on kasiinoturniiril osalemine suurepärane võimalus oma oskusi proovile panna. Seoses veebikasiinode tuntuse tõusuga on nende korraldatavad turniirid muutunud üha populaarsemaks.

Erinevaid võistlusi mängijate vahel korraldavad praktiliselt kõik ametliku litsentsi alusel Eestis tegutsevad online kasiinod, mille osas on hea ülevaade olemas Online-Casino Eesti veebilehel.

Näiteks Optibet kasiino pakub jooksvalt mitmeid erinevaid võistluseid ja kampaaniaid korraga. Selle põhjuseks on asjaolu, et tegemist on Eesti online kasiinoga, mille valikus on paljude erinevate mängutootjate mängud. Seetõttu on Optibetil võimalus ka korraldada palju erinevaid turniire ja kampaaniaid.

Mõned soovitused turniiridel osalemiseks

Kui oled turniiri reeglitega tutvunud ja arvad, võid oma oskusi teiste mängijate vastu proovile panna. Siin on mõned näpunäited, mida mängides meeles pidada.

  • Määra endale turniiri eelarve

Enne online kasiino turniiriga liitumist on väga oluline määrata endale turniiril osalemise eelarve. Vaatamata erinevate kasiinomängude mängimise kogemusele on alati hea enne alustamist paika panna limiit, mida turniiri jooksul kulutada. Range eelarve aitab sul ellu viia ka mõistliku plaani, mille eest oled pikas perspektiivis endale tänulik.

  • Otsi turniiril osalevaid mänge, mis pakuvad madalat maja eelist

Edukas strateegia on see kui mängid kasiinomänge, mis pakuvad panuse kohta madalaimat maja eelist. Maja eelis on protsent igast panusest, mille online kasiino võtab pikas perspektiivis kasumi saamiseks. Teisisõnu, maja eelis on erinevus väljamakse ja panuse tõelise koefitsiendi vahel. Seda on lihtsam mõista kui statistilist eelist, mis kasiinol igas mängus on. Võimalikult väikese maja eelisega slotikate mängimine on ka üldiselt mõistlikum, aga seda strateegiat tuleks jälgida ka kasiinoturniiridel, kus osalevad mitmed erinevad mängud.

  • Väldi kaotuste tagasi teenimise soovi

Mõnikord on normaalne, et leiad end juba turniiri alguses edetabeli lõpus. Parim asi, mida saad teha on mitte üle pingutada ja püüda kõik oma kaotusi tagasi teenida suuremate panuste või suurema riskiga panuste kaudu. Ole teadlik sellest, et oled kaotusteseerias, lepi oma kaotusega ja seisa vastu soovile panustada suuremaid summasid.

  • Väldi mängimisega kiirustamist

Niipea kui turniir algab kipuvad mängijad kohe liituma ja oma keerutusi alustama. See võib põhjustada serverite aeglustumist, mis võib mängijate üldist mängukogemust negatiivselt mõjutada. Turniiridele võib olla hoopis targem stiilselt hiljaks jääda. See võimaldab sul teha nii palju keerutusi, kui ajalimiit lubab ja olla ka edetabelis oma reaalsel kohal keerutuste lõpus.

  • Treeni tasuta mängudega

Enne kui hakkad slotikaid päris raha eest mängima, võid mängida tasuta mänge. Nii saad end mänguga kurssi viia. Vali tasuta keerutustega mänguautomaadid, sest see lihvib sinu oskusi slotimängude turniiridel boonusvoore mängides.

  • Uuri võidutabelit

Võidutabel näitab, mida iga edetabelikoht auhinnana väärt on ja millised on kõige tulusamad positsioonid. Kui oled võidutabeliga tuttav, on sul parem ettekujutus sellest, millal võiksid turniiril osalemist jätkata, et edetabelis mõne koha võrra tõusta, või millal peaksid eelistama oma positsiooni säilitamist.

Kokkuvõte kasiinodes turniiridel osalemisest

Neid mõningaid näpunäiteid silmas pidades suudad online kasiinode poolt korraldatavatel turniiridel olla edukam ja hea õnne korral võita endale täiendavaid rahalisi auhindu, tasuta keerutusi või isegi materiaalseid eriauhindu.

Slotimängude korduv iseloom võib põhjustada fookuse kaotamise ja väsimuse. Väsimuse vältimiseks valmista endale mõni magus jook, näiteks magus tee, kohvi või energiajook, mis annab piisavalt energiat.

Sisuturundus