Pärnu Purjetamisnädal pakkus pingsaid sõite kaheks päevaks

Ilca

Nädalavahetusel peeti Pärnus maha järjekordne Garmin Purjetamise Eesti Karikavõistluste etapp. Kolmest võistluspäevast saadi merele ainult kahel. Reedel, esimesel võistluspäeval, tervitas sportlasi ilus suveilm, mis kahjuks oli tuuletu. Küll aga said võistlejad merele laupäeval ja pühapäeval, et oma oskused merel proovile panna.

Ilca 7 võistlusklassis tuli võitjaks Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool), temale järgnes Tavo Annus (ROPK) ning kolmanda koha saavutas Martin Aruja (ROPK).

Ilca 6 klassis oli aga esikolmik rahvusvaheline. Esimesele kohale tuli lätlane Estere Kumpina. Teise koha saavutas Karel Ratnik (Pärnu Jahtklubi) ning kolmas koht läks naaberriigist pärit sportlasele Elza Cibule.

RS Aerode puhul oli seekord parim Jaak Jõgi (Hara Seilamise Selts), temale järgnes Liina Kolk (Saaremaa Merispordi Selts) ning auväärsele kolmandale kohale tuli Ants Haavel (HSS).

Järgmine võistlus toimub juba sel nädalavahetusel, kui oma oskusi minnakse proovile panema Kärdlasse.

Tulemused