Rakveres toimuva võitlusspordiõhtuga soovivad korraldajad pakkuda meeldejäävat spordisündmust

Gert Goršanov ja Mark Tervinsky
Gert Goršanov (Foto: Siim Kinnas) ja Mark Tervinsky (Foto: Mati Metsjõe)

Rakvere Rammumehe võistluse korraldaja Mark Tervinsky ning Tartus asuva Corsagym spordiklubi pidav Gert Goršanov korraldavad 3. detsembril Rakveres tipptasemel võitlusspordiõhtu UNDERGROUND FIGHT NIGHT. Rakvere spordiõhtuga soovivad nad pakkuda kõva emotsiooni ja lüüa linnas elu käima ega näe põhjust, miks Rakveres toimuv sündmus peaks tasemelt, võimsuselt ja populaarsuselt alla jääma Tallinna omadele.

Eesmärk tuua Rakverre tipptasemel võitlusspordiõhtu

Mark ja Gert said kokku ühel rammumeeste võistluse korralduse koosolekul. Mark tegi Gerdile ettepaneku korraldada esimese kodulinnas poksivõistlused, et tuua pimedatel ja rasketel aegadel kodulinna ehk Rakverre tipptasemel võitlusspordiõhtu, mis pakuks kõva emotsiooni ja lööks linnas elu käima.

Mark tegeleb rohkem rammumehe spordiga, aga selgitab, et poksi ja rammumehe sarnasused peituvad selles, et mõlemal spordialal võisteldes riskid nii oma elu kui ka tervisega.

Mark on viimased kaks aastat vaadanud kõiki UFC fight’e ning lisaks ka palju raskekaalu poksi. Ta on ka käinud Tallinnas erinevatel võitlusõhtutel, kust on saanud võimsa emotsiooni osaliseks. Ta toob välja, et väga lahedalt saab ühendada omavahel tipptasemel spordi ja sõpradega koos aja veetmise. „Vägevamat õhtut annab kokku panna, kui sõprade seltskonnas istuda ringi ääres, vaadata maailmatasemel võitlust ja lõõgastuda,“ ütleb ta.

Ott Remmer ja Gert Goršanov
Ott Remmer ja Gert Goršanov. Foto: Maria Kilk

Eelkõige on soov pakkuda meeldejäävat spordisündmust

Gert lisab, et kuna Rakveres toimuva võistluse mastaap on võrreldes tema praegu korraldatud võistlustega ligi 4-5 korda suurem, siis sellega kaasneb oht, et võidakse jääda kahjumisse. Kuna mehed ei korralda võistluseid aga puhtalt kasumi eesmärgil, vaid soovivad eelkõige pakkuda Lääne-Virumaale meeldejäävat spordisündmust ning võitlussportlastele suurejoonelist ja hästi korraldatud võistluseid, siis on nad nõus riskima.

„Samuti meeldivad mulle alati uued väljakutsed ja ise enda proovile panek. Võitlusspordi korraldus nagu iga teinegi võistlus sõltub muidugi alati sponsoritest ja toetajatest ning loomulikult eeldame ja loodame täismaja. Kui seni on minu suurim sündmus CORSA SPORT WEEKEND mahutanud 500 – 600 pealtvaatajat, siis Rakveres mahutab saal umbes 2000 inimest,“ ütleb ta.

Kes Rakveres ringi astuvad?

Võitlusõhtul astuvad ringi näiteks Sergei Makejev, Ott Remmer, Zora XXL, Kärt Rebane, Sander Reemets, Joel Lehiste ja ka Marek Saar.

Tekst: GoodFight