Tartu Maratoni eelüritustel osales üle 500 suusataja

Teatemaratoni võitja

Otepää-Elva vahelisel rajal peetud Tartu Maratoni eelüritused – 9. Tartu Teatemaraton ja Avatud Raja sõidud – tõid kohale 548 suusatajat.

9. Tartu Teatemaratoni võitis võistkond nimega Hans ja nagamannid (Kevin Grihin, Albert Unn, Hans Teearu, Klaus Mark Kolpakov).

Võitjatiimi ankrumehe Klaus Mark Kolpakovi sõnul olid nad tiimiga pidevalt eesotsas ja kedagi eest ära ei lasknud. „Kuni viimase kilomeetrini sõitsime teise tiimi ankrumehega koos ja siis otsustasin mitte lõpu peale jätta ja riskida ning läksin eest ära,“ nentis ta.

Teisena tuli üle finišijoone tiim Jämejalad United (Mart Vsivtsev, Marten Aolaid, Jüri Uha, Joosep Perv) ja kolmandana tiim Team Nordic Jobs Worldwide (Robin Möll, Henri Roos, Risto Vaher, Kaspar Kaasla).

Poodium

Teine ning kolmas koht kaotasid võidutiimile vastavalt +00.12 ja +01.11. Vaata teatemaratoni tulemusi SIIT.

Tartu Teatemaratonil osales kokku 69 neljaliikmelist võistkonda. Avatud Raja sõitudel (63, 31 ja 16 km) oli stardis 272 suusasõpra. Tulemusi vaata SIIT.

49. Tartu Maratoni põhisõidud (63 ja 31 km) toimuvad juba järgmisel pühapäeval, 19. veebruaril. Korraldajad otsustasid,et kuna tänavune talv on ilmaolude poolest olnud heitlik, pikendatakse Tartu Maratoni soodusvooru.

Rohkem infot ja registreerimine SIIN.

Allikas: Klubi Tartu Maraton
Fotod: Mikk Otsar