Aktiivne puhkus? Avasta täiuslikud jalanõud seiklusrikkaks puhkuseks!

sizeer

Uued kohad, spontaansed reisid, järjekordne linna avastamine – suvepuhkus on aeg, mil kogume uusi kogemusi ja elame igat päeva intensiivsemalt. Milliseid tosse suveks valida, et kuumadel päevadel täielikku mugavust nautida, samal ajal oma stiili ümber defineerides?

Linnaseiklused brändiga adidas

Omanäoline disain, mis on inspireeritud linna vabaõhustiilist – adidas Hyperturf jalanõudes on iga linnas käik uus seiklus. Väljendusrikastesse mustritesse paigutatud nahast ja tekstiilist kihid annavad tõuke ka kõige lihtsamale suvisele stiilile. Looge komplekt teksapükste, suure T-särgi ja capiga ning vallutage tänavaid! Kas te pole veel kindlad, kuhu jalad teid kanda võivad? Ärge piirake ennast! Tänu EVA vahtmaterjalist vahetallale, Formation stabiliseerimisele kannaosas ja põrutusi summutavale täiustatud Adiprene+ süsteemile tunnete end suurepäraselt kõikjal, kuhu lähete. Muidugi pole see ainus Saksa kaubamärgi mudel, mis puhkusereisile sobib – kuidas on lood ikoonilise adidase NMD-ga, millel on sokilaadne pealispind ja BOOST pehmendus? Moodsate nomaadide elustiilist inspireeritud NMD sari peab teiega kindlasti ka puhkuse ajal sammu. Leidke suveks sobivad adidase tossud!

sizeer

Reebok: Tuleviku suve vibe

Kas soovite reisida tulevikulinna? Reebok Zig Kinetica tossud võimaldavad teil ajas rännata! Ülimalt moodne disain,siz millel on plastikust kiht kannal, ei jää kindlasti märkamatuks, eriti kui kombineerite seda eristuva ristmustrilise tallaga. Madala lõikega krae ja hingav kerge võrkmaterjal tagavad kuumadel päevadel maksimaalse mugavuse ning Floatride Fuel vahtmaterjal, Zig Energy Shell ja Zig Energy Bands süsteem tagavad korraliku põrutuste summutuse, kaitstes seejuures väsimuse eest. Ühendage Reeboki jalanõud õhuliste lühikeste pükste ja suure brändinguga T-särgiga ning lisage aksessuaarid: kett, kalurimüts või cap. Lõppude lõpuks on suvi ju katsetamiseks ideaalne aeg!

Kompromissitu tänavastiil koos brändiga Fila

Massiivsete tossude hype ei kao kuhugi! Kui teile meeldib tugev efekt, proovige kindlasti Fila Ray Tracer tosse. Nende massiivne ülesehitus, mis on seatud paksule kihilisele tallale, on 90ndate ülima disaini põhiline väljendusviis. Seemisnaha, sileda kunstnaha ja võrkmaterjaliga kontrastsed tekstuurid suurendavad seda efekti veelgi. Kuid ärge laske visuaalsel efektil end petta – Fila tossud on ülimalt kerged ja hingavad ning tänu materjalidele ja madalale ülaosale läbivad need suurepäraselt ka suvekuumuse testi. Valikus on klassikaline must-valge, aga ka energiat andva punase värvilahendusega või mitmevärviline versioon, mis eristub teistest 100%. Kottis lühikesed püksid, crop-topp või topp –sellest juba piisab. Las Fila disain räägib enda eest!

sizeer

Uus hooaeg, New Balance

Ikoonilised 90ndate stiilis tossud valitsevad tänavatel siiani! Hankige inspiratsiooni 90ndate meeleolust ja panustage klassikale: New Balance 530 mudelile klassikalises tagasihoidlikus värvilahenduses. Need jooksutossudest inspireeritud jalanõud on valmistatud õhulisest võrkmaterjalist, mida on tugevdatud sünteetiliste kihtidega ja varustatud Abzorb süsteemiga, mis summutab maapinnaga kokkupuutel tekkivat energiat. Kuna nende disainis domineerivad valge ja hall, saate neid jalatseid hõlpsasti mis tahes suvise riietusega sobitada, alates klassikalistest stiilidest kuni mitmevärviliste komplektideni.

sizeer

Kas olete juba oma puhkuseks sobivaimatele jalanõudele silma peale pannud? Külastage Sizeeri esindusi või veebipoodi ja leidke tossud, mis väljendavad teid 100%!

Sisuturundus