Rummu Karjääris toimunud Red Bull Slack Warriori tiitel läks Tšehhi

Red Bull Slack

Red Bull Slack Warrior tõi 29. juulil Rummu Karjääri kokku maailma parimad slacklinerid ja rohkem kui 1500 põnevust armastavat pealtvaatajat. Red Bull Slack Warriori tiitli võitis Tšehhi slackliner Michal Pirek, teiseks tuli USA slackliner Mickey Wilson ja kolmanda koha sai Matheus Stoco Vidal Brasiiliast.

Red Bull SlackRed Bull Slack Warrior on ainulaadne üks ühele võistlus, kus klassikaliste trikkide ja osavuse näitamise asemel peavad sportlased läbima unikaalsetest elementidest ja takistustest veekogu peale ehitatud raja. Eestis toimus üritus esmakordselt 2021. aastal, kui tiitli võitis kaskadöörikogemusega Eesti slackliner Tauri Vahesaar.

Värske Red Bull Slack Warriori võitja Michal Pirek tunnistas vahetult pärast võitu, et ei suuda oma võitu uskuda. “See on minu jaoks täielik ime! Aga proovisin mitte stressata ja läbida raja toetudes oma kogemustele – mitte kukkuda ega liialt pingutada. Sain sellega hakkama – olen esimene!” kirjeldas Pirek oma emotsioone ja teed ihaldatud võiduni. 

Võistlusel panid lisaks esikolmikule oma oskused proovile sel aastal sellised slackline’i-maailma suurnimed nagu Benni Schmid (Saksamaa), Tauri Vahesaar (Eesti), Giada Regoli (Itaalia), Sascha Grill (Saksamaa), Andy Lewis (USA), Benoit Brume (Prantsusmaa), Kristjan Kullamaa (Eesti) ja Marius Kitowski (Saksamaa). 

Rummu karjäär on tuntud oma märkimisväärse helesinise vee ja ajaloolise tausta tõttu ning tänu sellele oli see antud võistluseks sobivalt imeline ja ekstreemne asukoht.  

Üritust toetasid: Jalla Casino, Rummu Karjäär, Lääne-Harju vald, Moller Auto, Delfi, Sky Plus, GoPro, Hestia Hotel ja Sportland.

Red Bull Slack

Fotod: Jaanus Ree