Kuulsad sportlased, kes naudivad hasartmänge

NBA
Foto: Pixabay

Spordimaailm on täis silmapaistvaid sportlasi, kes on tuntud oma tipptasemel saavutuste poolest erinevates spordialades. Nende pühendumus ja kirg on aidanud neil jõuda maailma tippu, kuid mõned neist sportlastest on tuntud ka oma huvi poolest hasartmängude vastu.

Kuigi sportlased peavad tihti järgima rangeid treeningkavasid ja erinevaid kohustusi, leidub neid, kes naudivad vaba aega ka hasartmängude seltsis. Siinkohal toome välja mõned maailma tuntumad sportlased, kes on silma jäänud hasartmängude mängimisega.

Michael Jordan

Alustame kohe ehk kõige tuntumast nimest, kelleks on ei keegi muu kui legendaarne korvpallur Michael Jordan. Jordanit peetakse siiani läbi aegade kõige paremaks korvpalluriks. Ta võitis NBA meistritiitli kuus korda Chicago Bulls’i ridades ning tema mängustiil ja atleetlikus on jätnud spordimaailma ajalukku sügava jälje.

Lisaks spordikarjäärile on Jordan ka edukas ettevõtja, olles seotud mitmete äriprojektide ja brändidega. Tema nimi ja maine on muutnud paljusid tema asutatud ettevõtteid edukaks ning tema juhtimisoskused on inspireerinud paljusid.

Kuigi hasartmängude harrastamine võib tekitada küsimusi, on Michael Jordan näidanud, et tema kirg kasiinomängude vastu ei ole mõjutanud tema tipptaset ja saavutusi spordis ega ka ärivaldkonnas. Ta on tõestanud, et saab olla edukas nii spordimaailmas kui ka mujal ning tema lugu on inspireeriv näide pühendumusest, kirglikkusest ja mitmekülgsusest.

Charles Barkley 

Teine nimi listis on jällegi üks endine professionaalne korvpallur, kelleks on Charles Barkley. Ta on üks nendest suurtest nimedest, kellel oli hiilgav karjäär, kuid NBA meistritiitel jäi paraku saamata. Barkley on alati olnud avatud oma hasartmänguharjumuste osas, rääkides sellest oma raamatus kui ka mitmetes intervjuudes. Hoolimata tema kirest mängimise vastu, on Barkley kogenud suuri kaotusi, sealhulgas 2,5 miljoni dollari suuruse kaotuse kõigest kuue tunniga. Läbi aegade kaotatud summa ulatub 30 miljoni lähedale, kuid Barkley enda sõnul on ta arvestuse järje kaotanud. Kõigest sellest hoolimata on tegemist siiski erakordse sportlasega, kes nüüdseks rõhutab palju tähelepanu tervisliku üldise eluviisi säilitamise olulisusele, kasutades oma mineviku eksimusi ja ebaõnnestumisi eeskujuks, millest teised saavad loodetavasti õppida.

Floyd Mayweather Jr

Kolmas sportlane, kes väärib mainimist on poksija Floyd Mayweather Jr, kes on tuntud oma enesekindla käitumise poolest nii spordis kui ka väljaspool seda. Tegemist on legendaarse poksijaga, kes ei kaotanud professionaalse karjääri jooksul mitte ühtegi võitlust, minnes erru seisuga 50-0. 

Rääkides rahast, siis esimene sportlane, kes meelde tuleb, on Mayweather, olles isegi pälvinud enda hüüdnimeks Money. Lisaks oma sportlikule edule on Mayweather tuntud oma ekstravagantse elustiili ja luksuslike maitse-eelistuste poolest. Ta armastab avalikkusele näidata oma luksuslikke autosid, uhkeid kellasid ja hiiglaslikke kasiino võite. Ta on saanud mõningaid suuri võite, sealhulgas 2013. aastal saavutatud 5,9 miljoni dollari suuruse mänguautomaadi jackpoti.

Floyd Mayweather Jr on jätnud oma jälje nii spordimaailma kui ka meedia ja meelelahutuse maailma. Tema isiksus, oskused ja ekstsentrilisus teevad temast ühe meeldejäävama sportlase, kes naudib hasartmänge ja elu täiel rinnal.

Tom Brady

Neljandaks toome välja nüüdseks juba pensionil oleva kurikuulsa NFL mängija Tom Brady. Hüüdnimega „The Goat” võitis oma karjääri jooksul seitse Super Bowli sõrmust, kogudes kuus New England Patriotsi ridades ja seitsmenda mängides Tampa Bay Buccaneersi eest. 

Lisaks märkimisväärsetele spordisaavutustele, on Tom Brady tuntud ka oma suure huvi poolest hasartmängude vastu. Teda on märgatud kasiinodes ning ta on osalenud isegi kuulsuste pokkeriturniiridel. Lisaks kasiinomängudele naudib Brady spordiennustamist ja teda on teadaolevalt nähtud panustamas mitmetele spordialadele. Hoolimata tema kiirest graafikust, on Brady aega leidnud hasartmängude jaoks, mida ta kirjeldab kui võimalust lõõgastumiseks ja pingete maandamiseks.

Kokkuvõtteks on hasartmängud üks paljudest viisidest, kuidas sportlased lõõgastuvad ja meelt lahutavad. Need on vaid mõned näited professionaalsetest sportlastest, kes on tuntud oma huvi poolest hasartmängude vastu. Kuulsate mängurite list on lõputu, et sellest võiks terve raamatu kirjutada. Võib olla, et sportlased  leivavad sarnasust hasartmängude ja oma spordiala vahel – mõlemad nõuavad strateegiat, kontrolli ja oskust reageerida kiiresti muutuvatele olukordadele.

Hasartmängude maailm on täis põnevust ja adrenaliini ning seda kõike pakub ka Vavada kasiino, ent siiski tasub käituda vastutustundlikult ja mitte minna nii hoogu nagu mõningad ülal mainitud sportlased. Tasub meeles pidada, et hasartmängud pole viis raha teenimiseks, vaid on mõeldud meelelahutuslikuks ajaviiteks.