Uued taskukohased kõrvaklapid pööravad senisest enam tähepanu mürasummutusele

Huawei

Huawei esitles uusi i-seeria kõrvaklappe, millel on täiustatud mürasummutus. Need kõrvaklapid seavad uue standardi parima hinna ja kvaliteedi suhtega juhtmevabade kõrvaklappide seas, olles kõrge kvaliteedi juures konkurentidest taskukohasemad.

“Huawei FreeBuds 6i juhtmevabad kõrvaklapid toovad kasutajani mürasummutuse tehnoloogia, mis on varem saadaval ainult Pro seerias. Uued kõrvaklapid kasutavad Intelligent Dynamic ANC 3.0 tehnoloogiat, mis suudab kohanduda erinevate mürasituatsioonidega ja pakkuda optimaalset mürasummutust,“ selgitas tehnoloogiaekspert ja Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina.

Mishina sõnul on mürasummutus üks peamisi omadusi, mida tarbijad täna kõrvaklappide juures hindavad. “Kiire elustiil ja kaugtöö on viinud selleni, et olulisi kõnesid ja töökoosolekuid tehakse igalt poolt – näiteks ühistranspordist või kohvikust,” rääkis ta ning selgitas, et sellises olukorras on oluline nii mürasummutus kui ka tark mikrofonisüsteem, mis suudab ka rääkija hääle eraldada ning taustamüra kuulaja jaoks summutada.

“Mürasummutust kasutatakse palju ka puhkamiseks ja ümbritsevast maailmast välja lülitumiseks. Inimesed naudivad seda kui saavad bussis podcasti kuulata või lennujaamas mediteerida ilma, et ümbritsevaid helisid kuulda oleks,” rääkis Mishina inimeste käitumisharjumustest.

“Uued Huawei FreeBuds 6i kõrvaklapid suudavad reaalajas kohandada mürasummutuse parameetreid 34 erinevas olukorras, jälgides müra iga 2,6 mikrosekundi järel ja kohandades parameetreid umbes sekundiga, et tagada sujuv mürasummutus vastavalt ümbritsevale keskkonnale,” sõnas Mishina.

Mishina sõnul jälgib Huawei ka seda, et nutiseadmed oleksid stiilsed ja trendikad. “Kanname kõrvaklappe ja nutikellasid suure osa oma päevast ning on aina olulisem, et need sobituksid ka riietusega. Uued FreeBuds 6i kõrvaklapid on saadaval trendikates värvitoonides – valge, lilla ja must,” ütles ta.

“Kasutajate kiiret elustiili silmas pidades on arvestatud ka pika aku kestvusega – ühe laadimisega saab muusikat kuulata kui 8 tundi järjest nind laadimiskarbiga töötavad need kõrvaklapid kuni 35 tundi,” tutvustas Mishina ning lisas, et kõigest 10-minutilise laadimisega saab kõrvaklappe kasutada veel 4 tundi.

“FreeBuds 6i kõrvaklapid pakuvad ka erakordselt head helikvaliteeti, sealjuures on erilist tähelepanu pööratud sügavale bassile. Samuti on helikogemust võimalik isikupärastada ka Multi-EQ efektide abil. Ekvalaiseri seadistused võimaldavad reguleerida 10 erinevat sagedusvahemikku, kohandades heli erinevate muusikažanrite, audioraamatute või taskuhäälingute jaoks,” rääkis tehnoloogiaekspert.

Allikas: Huawei