Üheksa vihjet jõuluvana kingikotti

Jõulukingid

Jõulud on ukse ees! Kogusime kokku üheksa sportlikku ja tervislikku kingisoovitust.

KäimiskepidTelli jõuluvanalt trimmis keha!

Käimistreening on hea liikumisviis kõigile, kes ei saa või ei armasta joosta, sest käimine ei põruta jalgu. Efektiivsemaks treeninguks võta kaasa BungyPumpi treeningkepid, millega treenid ka oma ülakeha ja paned tööle 90% lihastest. Treeningkepid ei ole tavalised käimiskepid, nende eelis on see, et saad kogu ülakehale efektiivsema treeningu tänu sisse ehitatud takistusele – piltlikult öeldes töötavad need nagu amordid, mida pead käies ja jõudu kasutades alla suruma.

Vaata lähemalt: bungipump.ee või Facebooki lehelt BungyPump Eesti

Personaaltreeningu kinkekaart

Selle asemel et soetada asju, mis aja jooksul oma väärtuse kaotavad, kingi endale ja lähedastele elukestvat heaolu ja tervist, millesse investeerimine toodab aastate jooksul lugematul hulgal kasumit ja väärtust aina juurde!

MyFitnessi abiga saad endale või lähedasele kokku panna elumuutva kogemuse. Personaaltreening ei ole ainult hea vormi saavutamine – selle taga peitub investeering iseenda heaolusse. Treeneri abiga leiad tee stressivabamasse ellu ning värskemasse ja paremasse enesetundesse uute teadmiste kaudu, millega saab kaasa ideed vitamiini- ja toitaineterikkast toitumisest ning võimalustest, kuidas muuta oma päevad tegusamaks.

Lisaks pakub MyFitness ideaalset ja soodsat võimalust registreerida end kindla struktuuriga treeningprogrammi, mille teistel liikmetel on sinuga täpselt samad eesmärgid! Just nii võib leida endale toredad treeningkaaslased ja saavutuste üle mitmekordselt rõõmu tunda. Treeningprogrammiga liitumiseks on vaja oma soovist vaid personaaltreenerile teada anda!

Koduleht: myfitness.ee/

Facebook: facebook.com/MyFitness/

Kinkekaart

American CrewTõelisele mehele!

American Crew All in One Face Balm – tõelistele meestele mõeldud habemeajamisjärgne näopalsam. Sametiselt pehme raseerimisjärgne palsam on tõhus vahend nahaärrituse ennetamiseks, see niisutab raseeritud nahapinda ning hoiab ära naha punetuse ja ärritustunde. Tõhus koostis võitleb naha väsimuse märkidega ja ennetab karvade sisse kasvamist. Koostises olev päikesekaitsefaktor SPF 15 kaitseb nahka igapäevasete kahjulike keskkonnamõjude eest.

Toode on saadaval mylook.ee veebipoes. Vaata lisa ka American Crew Facebooki lehelt

„Minust saab raudmees”

Sinu peres, sõprade ja kolleegide seas on keegi, kellel on uueks aastaks suured sportlikud väljakutsed võetud? Vitamiini, jõudu ja energiat sisaldav jõulukink aitab paremini eesmärgi poole liikuda kui põhjapõdra pildiga kampsun. Science in Sport valikus on kolm jõulupakki spordijookide, jõudu andvate toodete ja trendika joogipudeliga: „Talv ei tule ootamatult”, „Kingitus kõige nõrgemale” ja „Minust saab raudmees”. Pakke on piiratud kogus.

Tellimine: www.geelijaam.ee

Facebook: Science in Sport Estonia

SIS

Apple’i AirPodsi kõrvaklapid – trennitegijale loodud

AirPodsi kõrvaklapid on parim kingitus neile, kes armastavad trenni tehes muusikat kuulata. Miks? Esiteks – Apple’i AirPodsidest ei tule välja mitte ühtegi juhet, seega ei jää see ka sportides kasutajat segama.

Teiseks töökindlus. Kellelegi ei meeldi, kui kõrvaklapid kõrvast ära tulevad, kuid eriti häiriv on see mõne aktiivse tegevuse puhul. AirPodsid on disainitud seda silmas pidades ning kui neid just jooksmise ajal kõrvast ära kiskuma ei tulda, püsivad need omal kohal trenni lõpuni.

Kolmandaks heli. Kõrvaklapid ei oleks kõrvaklapid, kui ei suudaks toota mõnusat, mahedat ja üleüldiselt meeldivat heli. AirPodsid aga seda just teevad, pakkudes korralikku helikvaliteeti vaatama oma väiksusele.

Lisaks saab AirPodsid telefoniga või muu seadmega mugavalt Bluetoothi abil ühendada, nende aku peab vastu kuni viis tundi ning kaasaskantavas laadimiskarbis on veel 24 tunni jagu mahtu.

Facebook: facebook.com/idealeestiEE/

Koduleht: ideal.ee

Kõrvaklapid

Kingi tervist ja energiat

Aktiivse inimesena oled loodetavasti endale teadvustanud tervisliku toitumise olulisust. Kiire elutempo juures on eriti tähtis langetada õigeid valikuid. Põhjamaade populaarseima smuutibrändi Froosh smuutid koosnevad vaid esmaklassilise kvaliteediga viljadest, mis on pärit Frooshi enda farmidest. Eesti teadlaste poolt teaduslikult uuritud tooted on 100% naturaalsed ja tervislikud. Kümne suurepärase maitse hulgast leiab igaüks endale meelepärase. Unusta kahtlase päritoluga viljad ning pista kingikotti vitamiinid. Nii püsivad sinu lähedased terve ja energilisena!

Facebook: facebook.com/FrooshEesti/

Froosh

Kasulikud tervisepaketid

Qvalitas Arstikeskuse paketid Terviseaudit ja Tervisesportlase pakett pakuvad inimese elustiili arvestades põhjalikku tervisekontrolli ning soovitusi tervislikuks toitumiseks ja liikumiseks.

Terviseaudit annab põhjaliku ülevaate tervislikust seisundist – kontrollitakse erinevate elundkondade tööd ja pööratakse tähelepanu enam esinevate haiguste varajasele avastamisele nagu südame-veresoonkonna haigused ning sagedamini esinevad pahaloomulised kasvajad.

Peale terviseauditi läbimist on inimesel terviklik ülevaade oma tervisest ning juhised, kuidas seda hoida.

Tervisesportlase pakett on aktiivse eluviisiga inimestele, harrastussportlasetele ning neile, kes alles plaanivad treeningutega algust teha. Pakett aitab välja selgitada, milline on sportlik vorm ja millise treeningtasemega treenida.

www.qvalitas.ee

QvalitasTerviseSportlase

Ott Kiivikas Visa hingRaamat, mida ei saa lugemata jätta

„„Ma võitsin, ma olen Euroopa meister!” röökis mu süda ja mõistus. Emotsioonid lõid pea kohal kokku, kõik eelnev oli mind füüsiliselt ja emotsionaalselt kokkuvarisemiseni ära kurnanud, ja nüüd selline triumf. Mööda põski voolasid pisarad ja ma kukkusin lavale põlvili. Olin oodanud seda hetke kakskümmend kolm aastat.”

See raamat on lihastest, sitkusest, piitsast ja präänikust; lihastest, higist, armastusest, pisaratest, lõputust naerust ja muidugi lihastest.

On igaühe enda asi, kas hakata lompi kukkudes virisema või võtta jalad paljaks ja pigistada varvaste vahelt porivorste. Inimesi eristab üksteisest huumorisoon ja eelkõige oskus iseenda üle naerda. Nii ongi – sa kas naerad või nutad. Ott Kiivikas naerab.

Raamat on vägev kingitus igale spordisõbrale ja leiad selle Fitshopi veebipoest: bit.ly/OTTKIIVIKAS-RAAMAT ja muidugi kõigist raamatukauplustest üle Eesti.

AjakiriKingitus, mis kestab terve aasta!

Ajakirja Sport aastatellimus on suurepärane kingitus igale spordihuvilisele. Sobib suurepäraselt inimesele, kes hindab võimalust vahel diivanil või tugitoolis aeg maha võtta ja nautida mõnusat lugemist.

Ajakirjas leiab sisukaid persoonilugusid, põnevaid intervjuusid, kasulikke nõuandeid treenimise kohta ning soovitusi tervislikumaks eluks.

Telli ajakiri siit!

Reklaamtekst