„Spordisõbrad“ on tagasi ekraanil!

Saage tuttavaks kahe tõelise spordihulluga – Maxim Tuul ja Jaan Männik. Need on mehed, kes iga oma keharakuga armastavad sporti.

Nad armastavad sporti teha, sporti vaadata, spordist rääkida, sporti kommenteerida ja nagu sellest veel vähe oleks, otsustasid nad oma kirge jagada ka kõigi televaatajatega. Nimelt hakkasid nad taas tegema saadet „Spordisõbrad“, sest kõike seda vaimustust ei saa ju ometi ainult enda sees hoida.

“Teeme saadet selleks, et tuua vaatajateni põnevad spordisündmused Eestist ja laiast maailmast, pakkudes lisaks päevakohastele teemadele ka teatavat analüüsivat vaadet. Püüame igas saates hoida võimalikult laia teemaderingi,“ sõnas Jaan.

Spordisõbrad

„Tahaks kajastada kõike – jalgpalli, korvpalli, kergejõustikku, tennist, rallit … ühesõnaga KÕIKE ja seda nii, et see paeluks ka täiesti tavalist televaatajat,“ lisas Max.

Max ja Jaan alustasid spordiga, olles ise alles beebid. Tegelikut juba ema kõhus arvasid nad, et on jalgpallurid. Sellest ka tõenäoliselt Jaani suur kirg jalgpalli vastu, nimelt armastab ta just seda spordiala kõige rohkem. Max seevastu on aga maailma suurim korvpallifänn.

„Sport on mulle elus pakkunud kõige suuremaid emotsioone – nii häid, kui halbu,“ lausus Max. „Ja neid emotsioone me tahamegi vaatajatega jagada,“ täiendas Jaan.

Max ja Jaan lubavad saadetes ka rohkelt põnevaid eksperimente, kus nad ise sportlastega mõõtu võtavad. “Ette võetavate eksperimentidega püüame näidata, kuivõrd keeruline on tavalisel spordifännil saada vastu oma ala Eesti parimatele ning püüame seda kõike teha endale omases humoorikas võtmes,” rääkis Jaan.

Spordisõbrad

Esimestes saadetes astuti vastu näiteks Eesti rannavolle esipaarile Mart Tiisaar-Kusti Nõlvak ning prooviti kätt ka discgolfis.

„Enamuse ajast me saame ikka täiega pähe! Aga me anname endast alati parima ning proovime õppida oma ala tippudelt nii palju, kui vähegi võimalik,“ kommenteeris Max esimesi eksperimente.

Tule ja ela kaasa tulihingelistele spordisõpradele igal teisel esmaspäeval kell 21.15 Tallinna Televisioonis.

Tekst ja fotod: Katrin Hinrikus